Hvordan man kan optage med Windows Media Center

August 17

Musik, fotos, videoer, film og endda live TV er alle tilgængelige på ét praktisk sted på din computer gennem Windows Media Center. Center kan også bruges som en DVR at optage tv viser, hvis du har en TV-tuner på din computer, og hvis det er sluttet til kabel stikkontakt i dit hjem. Windows Media Center kan optage live TV og du kan også planlægge optagelser ligesom du ville gøre på en DVR.

Instruktioner

Opsætning af TV-Tuner i Windows Media Center

1 Indsæt dit TV tunerkort i en USB-stik, hvis computeren ikke allerede er udstyret med en intern tuner.

2 Tilslut den ene ende af et koaksialkabel til kabel stikkontakt i dit hjem og anden enden til stikket kabel på TV tuner i computeren.

3 Åbn Windows Media Player ved at klikke på knappen "Start" på skrivebordet, skrive "Windows Media Player" i søgefeltet og klikke på Windows Media Center.

4 Rul til menuen "Opgaver" i bunden af skærmbilledet Windows Media Center, og klik på "Indstillinger" og derefter "TV" og derefter "sæt op et TV-Signal".

5 Klik på "Næste" knappen for at begynde sæt op. Windows Media Center vil registrere din kabeladgang-regionen. Bekræfte, at regionen er korrekte ved at klikke på boksen "Ja". Klik på knappen "Næste". På den følgende skærm, skal du klikke på feltet ud for "Konfigurere mit TV Signal automatisk" og klik på knappen "Næste" for at færdiggøre sæt.

6 Klik på knappen "Ja" for at downloade programguiden. Klik på "Næste" knappen for at installere guiden.

Optagelse med Windows Media Center

7 Gå til menuen "TV + film" på Windows Media Center-startskærmbilledet. Klik på "Guide" til at få vist den elektroniske programguide.

8 Klik på et show, der allerede er i gang, vente på showet skal begynde at spille på din computer, flytte musen til bunden af skærmen, og klik på knappen Optag for at starte optagelse af programmet.

9 Planlæg en optagelse ved at gå til menuen "Vejledning", at højreklikke på en vis du vil optage, og klikke på "Record" fra den menu, der vises. Programmet vil blive registreret, når det airs.

10 Optage en hel serie ved at gå til menuen "Vejledning", at højreklikke på et program og klikke på "Post serie" fra den menu, der vises. Hver gang at serien airs registreres episoden.

11 Se dine registrerede viser ved at klikke på "TV" på Windows Media Center startskærmen "Optaget TV", og derefter klikke på programmet du har registreret, at du ønsker at se.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com