Sådan overføres et SIM-kort til en iPhone

February 11

Sådan overføres et SIM-kort til en iPhone

Din iPhone bruger et SIM-kort til at kommunikere med og identificere sig selv til en telefon luftfartsselskab service. Det plads til SIM-kortet i en skuffe, som glider ind og ud af sin hardware. Da iPhone 4 nu bruger et MicroSim kort, som er mindre end standard SIM-kortet af ældre modeller, skal du muligvis foretage nogle justeringer til at passe et SIM-kort til din iPhone bakke. Under alle omstændigheder kan du udføre overførslen i en forholdsvis enkel måde.

Instruktioner

• Slå din iPhone. Tryk og hold "Sleep/Wake knappen" på den øverste højre kant af enheden, indtil en rød lysbillede vises på skærmen. Skub skyderen til højre for at slukke.

• Find dit SIM-kort bakke. Du kan finde bakken på en iPhone 4 midway ned dens højre kant. På en original iPhone og en iPhone 3G eller 3GS, du vil finde bakken midt i dens øverste kant, mellem "Sleep/Wake knappen" og headset-stik.

• Skub SIM-kortet bakke for at fjerne enhedens eksisterende SIM-kortet, hvis nogen. Indsæt slutningen af SIM udsende værktøj, der fulgte med din iPhone i det lille hul perforeret lige ved siden af SIM-bakken. Hvis du ikke har en eject værktøj, så glatte og bruge i stedet for slutningen af en lille tynd papirclips. Skub eject værktøj eller papirclips ende helt ind i hullet til pop ud af skuffen, og træk derefter ud bakken helt.

• Foretage justeringer til at passe det nye SIM-kort i din SIM-kort skuffe, hvis det er nødvendigt, men spørg din telefon luftfartsselskab eller iPhone forhandler for vejledning eller assistance, før du fortsætter. Skære et standard SIM til at passe MicroSim-kortet bakke af en iPhone 4; eller bruge en adapter til at passe et MicroSim kort sidder godt inden for den standard SIM-kort bakke af en oprindelige iPhone, 3G eller 3GS model. Du kan købe særlige adaptere, vejledninger og håndværktøj for at udføre disse opgaver (Se referencer).

• Pop ud den gamle SIM-kort fra sin vugge i skuffen og pop i det nye SIM kort i sin plads. Bakken er designet på en sådan måde, at du kun kan sætte i det nye kort i den korrekte måde. Skub SIM-kortet bakke tilbage til iPhone med den nye SIM-kort, som du overfører over.

Tips & advarsler

  • Hvis du overfører SIM-kortet fra en anden enhed, der ikke er en iPhone, kan du muligvis ikke bruge det på din iPhone på lang sigt. Du kan dog bruge din gamle SIM-kort længe nok til at overføre sine gemte kontakter til din iPhone. Tryk på "Indstillinger" "Mail, kontakter, kalendere," og tryk på "Importér SIM-kontakter." Derefter fjerne dit gamle SIM-kort fra din iPhone og geninstallere SIM-kortet, der fulgte med din iPhone. Mere detaljeret vejledning om denne proces finder du ressourcer.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com