Hvad kan en iPhone gøre?

November 16

IPhone, først udgivet i juni 2007 lancerede Apple virksomhed ind på mobiltelefon markedet. Efterfølgende opgraderinger, herunder iPhone 3G, iPhone 3GS og iPhone 4 er blevet frigivet årligt. Hver inkarnation byder på nye funktioner og færre fejl. Størrelse og form af iPhone, næsten ikke skelnes fra iPod Touch, påberåber sig billeder af populære iPod produkt, og i virkeligheden iPhone kan gøre alt iPod kan og meget mere.

Foretage et opkald

Iphone's touch-screen display tillader brugere at udføre ethvert aspekt af at placere et opkald med tryk af en finger. Ud over at kalde kontakter, kan brugere også kalde talløs fundet på webbrowseren ved blot at trykke oplysningerne. Iphone's stemme opkald funktionen giver hænder frie adgang til gemte kontakter. Stemmestyret opkald reagerer også på tal, som de er dikteret til telefonen. Andre opkald funktioner på iPhone omfatter tre-vejs opkald, banke på og ringe til fletning.

Afspille musik

IPhone gemmer og spiller musik, film og podcasts som en klassisk iPod. IPhone virker med iTunes på computeren på samme måde som iPod'en. Brugere kan bladre gennem albums og sangene på touch skærmen eller bruge Iphone's stemme aktivisering indslag for at diktere hvad de ønsker at høre. ITunes app giver adgang til en tilsyneladende endeløs forsyning af nye medier. Multi-taskers kan holde en konstant strøm af baggrundsmusik går som de bruger iPhone's andre funktioner. Hvis et opkald kommer, vil musikken fade og pause indtil opkaldet er fuldført.

Tage billeder og Video

IPhone er udstyret med et digitalt kamera på bagsiden af enheden. Det kan tage både stadig billeder og video billeder. Kvaliteten af billedet varierer efter model af iPhone, som megapixel øges med hver ny version frigivet. IPhone 4 tilbyder en anden kamera placeret på forsiden af enheden, der tillader brugeren at se foto, som han tager det. Denne nye linse tilbyder også en chance for at videokonference med andre iPhone 4 brugere. Efter tilslutning via et trådløst netværk eller via celle-netværk, kan brugerne link op deres telefoner og have en samtale ansigt til ansigt, selv fra anden siden af kloden.

Send meddelelser

E-mails og tekstbeskeder giver iPhone en touch skærmen QWERTY tastatur. Tastaturet-orienterer sig så at det altid er i bunden af skærmen, om telefonen holdes lodret eller vandret. SMS-beskeder vises i en kontinuerlig tale boble format. Brugere kan gå tilbage til tidligere samtaler med den samme person til at gennemgå, hvad der blev diskuteret, kopiere og indsætte tidligere tekster eller slette stykker af samtalen. E-mails leveres i realtid til iPhone, og kan modtages fra de fleste POP e-mail-klienter.

Bruge Apps

IPhone banebrydende app dille med udgivelsen af Apple App Store, som først udkom med anden generation iPhones i 2008. I 2011, i Apple App Store tilbyder op mere end 350.000 apps at strømline næsten enhver opgave. "Tid" liste over de 50 bedste iPhone Apps i 2011 omfatter vanedannende spil herunder Angry Birds, Scrabble og planter v. zombier. For rejsende singler "Tid" ud apps som Yelp, som finder nærliggende restauranter og kajak, som søger efter flyrejser, billeje og hoteller. Også er på listen over "Tid" app-versioner af populære websteder som Wikipedia, Amazon, IMDb og WebMD, der giver brugere med utallige data ved et tryk på en finger.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com