Sådan omdøber sange i din MP3-afspiller

February 28

Sådan omdøber sange i din MP3-afspiller

Der er mange grunde til hvorfor en person ønsker at omdøbe deres MP3 musikfiler. Måske du har modtaget en MP3-fil, der var stavet forkert eller du har en fil titel, der er alt for lang i tegn. Kan du omdøbe din MP3-fil efter at downloade det for at undgå en forvirrende titel. Der er imidlertid en række omdøbning software, der vil tillade dig at justere din MP3 musik titler den måde, som du ønsker med en gratis download. Den omdøbning programmel vil manipulere din MP3-afspiller for at omdøbe MP3 musik filnavne.

Instruktioner

• Gå til webstedet "Medier abe" at downloade software for at omdøbe dine MP3-filer. "Media Monkey" software gør det muligt at omdøbe filer på harddisken MP3 og organisere dine filer baseret på din musik attributter, såsom album og spor titel. Du kan downloade software gratis som omfatter de "Auto Renamer / fil organisator."

• Download "Multi Renamer" software. "Multi Renamer" software giver avanceret fil omdøbning for forskellige typer af filer. Hvis du vil omdøbe, skal du vælge alternativknappen "Erstat". Klik på alternativknappen "Fil del" i gruppen "Erstatte af". Klik på alternativknappen "Fil del" og vælg "MP3 Tag--titel" eller "MP3 Tag med tæller." Omdøbe din MP3 filliste på din MP3-filer med et enkelt klik. Download er gratis.

• Gå til webstedet "Spacetornado Renamer" og hente sin software. "Spacetornado Renamer" omdøber store datamængder MP3-filer i batches. Nogle af dens funktioner omfatter erstatter tekst, mindske en vis mængde af tegn og skifte tekst at sænke og store bogstaver.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com