Miller MIG-svejsning Tips

April 22

MIG-svejsning føles meget anderledes end operatøren end stick svejsning gør, så det er godt at være forberedt. Som med enhver bestræbelse, praksis vil altid forbedre dine færdigheder, men gå ind i din første MIG svejse med nogle grundlæggende viden er en rigtig god idé. Husk, ikke blive modløs, hvis din svejsninger ikke ser professionelle ud de første par gange. MIG tager et stykke tid at lære, selv om det synes temmelig enkel.

Stick-Out

Holde den korrekte stick-out. Udtrykket "stick-out" henviser til mængden af ledning fremspringende fra slutningen af svejsning pistol, mens du lægger Perlen. I de fleste tilfælde, målet for en fjerdedel-tommer stick-out for de bedste resultater. Jo længere den stick-out, den køligere svejsningen. Løft pistol fra metal kraftigt reducerer strømstyrke og varme anvendes. Omvendt, flytter pistolen tættere vil øge både strømstyrke, og varme, men vil ikke skabe god, stærk svejsninger. Hvis pistol bliver for tæt til metal, kan det holde sig til arbejdet.

Wire udvalg

Brug den rigtige wire. Svejsetråd kommer i et par størrelser. Generelt, store arbejdspladser med tykke metaller indkaldelse. 045" eller. 035" størrelse wire og meget tynde metaller er tilfredse med. 030" eller. 024" wire. Solid svejsetråd er også bruges med gas programmer, mens flux-fyldt wire kan bruges som en stand-alone i MIG maskiner hvor ingen afskærmning gas er tilgængelige. Bruge aluminium wire for aluminium, og rustfri til svejsning af rustfrit stål. Blande ledninger op til forskellige applikationer vil netto dårlige resultater.

Kanon stilling

Svejsning pistol holdning påvirker processen. Bedste resultat ses når holde pistolen på en 45-graders vinkel. Der er to måder at gøre dette. Du kan holde den pistol vender mod svejsningen retning, hvilket vil resultere i mere varme og dybere penetration. Denne teknik er kendt som "skubber" svejsningen. Omvendt, holde pistol fra svejsningen retning vil producere mindre penetration af tyndere metaller, og er kendt som "trække" svejsningen.

Ren jord

Ren jordoverfladen. Hvis jorden klemmen er knyttet til malede eller rustent metal, vil svejsningen lide. Bruge en vinkelsliber eller en stålbørste til at score det område, hvor klemmen knyttes for at sikre en god ren kontakt. En beskidt jorden vil resultere i popping og sprøjter, og vil forhindre svejser fra opererer på den magt, den er sat til.

Sikkerhed

Opbevare sikkerhed i tankerne. Aldrig svejsningen uden en beskyttende svejsning hood, fordi de skadelige UV-stråler kan hurtigt beskadige dine øjne. Aldrig svejse i nærheden af brændbare genstande for at forhindre en brand. Rute svejsning fører fra svejser til metal på en sådan måde, at de ikke vil blive udløst på af nogen bevæger sig rundt i området. Tyk læder handsker for at beskytte dine hænder fra varmen, og en læder ærmer svejsning jakke samt lange bukser. Stål tåede støvler er også anbefales.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com