Android adgang værdi strengressource

March 19

Android adgang værdi strengressource

Når udviklere opretter Android-programmer, kan de lagre forskellige ressource varer inden for en standard programstrukturen. Android applikation ressourcer kan omfatte tekststrenge, data og billeder. Udviklere kan placere ressource varer inden for bibliotek opbygning af deres apps, herunder XML-filer, hvor de kan definere tekststrenge. Inden for Java programmering kode for et program, kan en udvikler også få adgang til og henvise til disse ressourcer ved hjælp af syntaksen for standard.

Ressourcer mappe

Mappen ressourcer til en Android app indeholder yderligere mapper og filer, herunder billeder til elementer i brugergrænsefladen, dataelementer og tekststrenge. Mappen ressourcer typisk indeholder et sæt af sub mapper inde i den. Sub-omslag kategorisere ressourcer til en ansøgning efter typer, som omfatter menu definitioner, dataværdier, layout erklæringer og billeder. Så længe en udvikler fastholder denne standard struktur inden for hendes ansøgning pakkefiler, er Java-kode stand til at få adgang til de ressourcer, der er indeholdt i den.

Ressourcer typer

Android-programmer kan indeholde flere typer, herunder tekststrenge, digitale billeder og animationer. Mange af disse ressourcetyper er defineret i XML-filer, herunder tekststrenge. Android applikationer kan model tekst streng dataelementer i XML, samt angive brugergrænsefladeelementer som ikoner og etiketter. Placeringen af en ressource er normalt skræddersyet til dens type. For strengressourcer, vil en app normalt gemme en XML-fil i mappen "værdier" i mappen "res" med nogen filnavnet så længe ".xml" bruges som udvidelse.

Strenge

I et Android program, kan udviklere bruge strenge til model dataelementer samt elementer på brugergrænsefladen. For eksempel, titler og etiketter, der vises på de knapper og skærme i et program, kan alle være defineret som strengressourcer. I stedet for kodning disse strenge direkte inden for Java kode for et program, tillader modellering dem som ressourcer kode til at genbruge deres værdier, uden unødvendige gentagelser. Denne måde, hvis udvikleren skal ændre værdien af en programstreng, hun kun nødt til at foretage ændringen på ét sted.

Java Access

Udviklere nødt ofte til at få adgang til værdien af en strengressource fra inden for et programs Java kode. Følgende eksempelkode viser teknikken:

R.String.title_string

Dette gør det muligt for koden at få adgang til en værdi, der er gemt i en XML-fil i mappen "res/værdier" med følgende markup koden:

< ressourcer >< streng name = "title_string" > min ansøgning < / string >< / ressourcer >

Elementet streng navneattribut giver et referencepunkt for Java-kode. Ved hjælp af denne proces, kan udvikleren henvise til titel tekststrengen inde programlogikken. Andre ressourcefiler i XML kan også henvise til strengen som følger:

@string/title_string

Dette er en fælles praksis, især i layout filer hvor en overførelse brugergrænseflade er ved at blive erklæret.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com