Hvordan en Radial stempelmotor virker

May 29

Hvordan en Radial stempelmotor virker

Et forbrændingsmotor brænder brændstof og luft i et forbrændingskammer og bruger det til at generere strøm. Radial stempelmotorer er en frem-og tilbagegaaende type forbrændingsmotor.

Stempelmaskiner

En stempelmaskiner, også nævnt som en stempelmotor, bruger en eller flere frem-og tilbagegaaende stempler. Disse stempler konvertere pres til roterende bevægelse. De frem-og tilbagegaaende stempler bruge to modsatte bevægelser i en cyklus kaldet et slagtilfælde.

Stempler

Cylindre i en radial stempelmotor punkt fra krumtapakslen; stemplerne tilsluttes denne krumtap via en stang montering. Den højeste stempel i motoren indeholder en master stang, der lægger direkte til krumtapakslen, og de andre stempler tillægger denne master stang. Radial stempelmotorer indeholder et ulige antal flasker pr. række, som gør det muligt for alle andre stempel i rækken brand samtidigt i sammenhængende rækkefølge.

Slagtilfælde

Stemplerne udfører en lineær bevægelse, som krumtap og plejlstang derefter konvertere til en radial, eller cirkulær bevægelse. Forbrændingsmotoren driver via strøgene taget af de stempler, som fjerne og tillade indrejse af gasser fra og til cylinderen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com