Hvordan til at forhandle en leasingkontrakt på et køretøj

July 29

Forhandle vilkårene i din nye bil leasing er magen til de forskellige trin i at købe en bil. Det vigtigste spørgsmål at stille din sælger er, "hvor meget kan du sælge mig køretøj for?" Selv om du ikke køber bilen, med prisen til at bestemme vilkårene i lejekontrakten. Andre elementer i lejekontrakten, såsom rente, er allerede forudbestemt af banken.

Instruktioner

• Forskning køretøj du overvejer for din nye lejemål. Edmunds.com tilbyder et værdifuldt værktøj kaldet T.M.V., eller sand markedsværdi, der vurderer, hvad du kan forvente at betale for køretøjet i dit område. Du kan derefter bruge dette tal som udgangspunkt med din forhandler.

Også bruge Edmunds.com for at fastlægge bilens faktura pris--prisen producenten afgifter forhandler--herunder de ønskede indstillinger.

• Check for lease incitamenter og rabatter, der tilbydes af fabrikanten. Automotive.com og Edmunds.com er begge giver aktuelle oplysninger om leasing og incitament nøgle tal at opnå er "penge"-faktor (den rentesats, der anvendes på lejekontrakten) og "restværdi" (prisen du kan købe bil for enden af lejemålet, hvis du vælger at købe det). Penge faktor er betydelig fordi lavere rente, jo lavere din månedlige betalinger vil være. Og restværdien er en måde banken måler hvor meget værdi, du tager fra bilen mens du lease det. Jo højere bilens restværdi lease's enden, jo lavere din månedlige omkostninger.

• Sende e-mails til flere forhandlere anmoder om leasing tilbud. Anmode om en fuldstændig opdeling af den lejekontrakt specifikationer, herunder kapitaliserede omkostninger (salgspris), penge faktor, restværdi, kilometertal tilladt pr. år, varighed af lejemålet og enhver erhvervelse gebyrer og registreringsgebyrer. Forsøge at få alle oplysninger skriftligt gennem dine e-mails og opbevare nøjagtige optegnelser over alt. Denne måde, vil der være nogen forvirring, når du kommer til forhandleren til at underskrive papirerne.

• Tag et kig på alle de citater, du har modtaget. Tage de to citater, der er tættest på faktura pris og email disse to forhandlere tilbage bede dem om at forsøge at få dig en pris omkring $500 under faktura. (Dette sandsynligvis ikke vil ske, men de bør vende tilbage til dig med en række meget tættere på at fakturere). Prøv også at have en gratis vedligeholdelsesplan smidt i at forsøde deal, hvis køretøjet ikke allerede har planlagt vedligeholdelse inkluderet.

• Når du har valgt en aftale du er tilfreds med, arrangere at stoppe ved forhandleraftalen og gøre en afsluttende inspektion af din nye bil før undertegnelsen lease papirarbejde. Kontrollere for eventuelle pletter eller ridser på køretøjet. Hvis noget er fundet, har sælgeren skriver det på behørig lovforslaget, at de vil være ansvarlig for fastsættelse eller erstatte skaden. En behørig bill er en slutseddel, angive elementer - såsom fastsættelse af en bule eller installation eftermarkedet tilbehør--at forhandleraftalen har lovet at udføre.

Tips & advarsler

  • Altid tjekke din kredit score før du begynder at køb af bil. Dette vil hjælpe, når det drejer sig tid til at få din godkendelse fra banken.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com