2000 Pontiac Bonneville begyndende problemer

May 17

2000 Pontiac Bonneville begyndende problemer

16 februar 2004 meddelte General Motors National Highway Traffic Safety Administration at det ville minder om visse 2000 Bonneville Pontiacs for et problem, der forårsager drivere til at opleve bagslag, hvis motoren ikke starter når forkrøppet. Ejerne af denne model, har start problemer bør kontakte NHTSA for at afgøre, om deres køretøjer blev berørt af denne tilbagekaldelse.

Årsag

2000 Bonnevilles udstyret med 3800 V6 L36 motorer og visse Delphi brændstof trykregulatorer kan opleve et højt niveau i brændstof lækager, der kan lade brændstof ind i indsugningsmanifolden. Fabrikanten rapporterer, at hvis motoren ikke starter når forkrøppet, bilen kan give bagslag fra regulator brændstof lækage.

Konsekvens

Hvis Bonneville giver bagslag, kan indsugningsmanifolden briste. En brud kunne forårsage brændstof linje og brændstof injektor til at fortrænge, fører til et brændstof bly eller brand, der kan forårsage personskade eller skade på ejendom.

Løsning

Tage berørte køretøjer til autoriserede forhandlere at have et nyt brændstof trykregulator installeret. Kald NHTSA eller fabrikanten med VIN-nummer af køretøjet til at kontrollere, at det blev tilbagekaldt, hvis det er nødvendigt, eller at finde ud af, hvor at tage bilen til gratis reparation.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com