Hvor hen til bære en Super Zoom

March 7

Hvor hen til bære en Super Zoom

Super Zoom-objektiver er teleobjektiver, der har en brændvidde på 400mm eller længere. Ud over at være store og tunge, kommer disse objektiver med en stor prisseddel, hvilket betyder, at transportere dem skal gøres med omhu. Mens mindre linser vedhæfte til dit kamera, med disse objektiver fastgøre du kameraet til dem. At holde denne idé i dit sind vil understrege betydningen af transporterer objektivet og kameraet, ikke kameraet og objektivet.

Instruktioner

• Vedhæfte en skulderrem til selve linsen. Disse linser har vedhæftede filer for skulderstropper og når transporterer disse linser på din skulder bør det være med en strop fastgjort til linsen. Hvis du stoler på kameraremmen at støtte de linse og kamera, du placere en stor mængde af stress på monteringsholderen af linsen og kamera, fører til muligheden for montering beslag svigtende.

• Holde linsen af mono/stativ skrue mount. Disse linser bruges typisk på et stativ eller monopod, som er knyttet via en skrue montere på et "L" formede beslag, der hviler under linsen. Dette beslag er på balance midtpunkt af linsen og er robust nok, gør det muligt for enkeltpersoner at bære linsen i hånden.

• Placere linsen i sine bæretaske, når den ikke bruges og bære linsen i denne sag, indtil det skal bruges. Tilfældet vil give dæmpning og beskyttelse bør du ved et uheld falde linsen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com