Sådan ændres den Serpentine bælte i en ' 98 Chevy Prizm

May 24

I 1998 var det første år, Chevy overtog fremstilling af Prizm fra Geo. Prizm forlod fabrikken med en 1,6-liters, fire-cylinder engine og blev bygget på GM'S "S" platform i Fremont, California assembly plante. Produceret fra 1989 til 2002, Prizm blev fremstillet af Geo fra 1989 til 1997 og Chevy for de resterende løbe fra 1998 til 2002, men brugte de samme dele og komponenter under begge navne.

Instruktioner

• Finde negative batteri kabel slutningen på batteriet på din Prizm. Fjern den fastholde bolt fra det negative kabel og fjern det fra batteriet. Sæt kablet til side, og sørg for, at det ikke kan falde tilbage på batteriet terminal.

• Placere en skruenøgle på bolt lige over remskive på serpentine bælte spændet og derefter dreje den med uret for at frigive spændinger på bæltet. Fjern bælte fra tilbehøret og kassér den.

• Rotere den mod uret strammer og gør det muligt at sidder i hvile position for nu. Installere en ny serpentine bælte omkring alle remskiver på forsiden af motoren. Hvis du er usikker på stien selen skal følge, høre i bæltet-routing diagram på mærkaten på køleren støtte under kølerhjelmen.

• Roter med uret strammer, derefter køre bælte omkring strammer remskiven. Rotere den strammer mod uret for at spænde selen. Tving ikke strammer tilbage; foråret i strammer kroppen vil anvende den korrekte spænding til bæltet.

• Installere negative batteri kabel slutningen på den negative indlæg af batteriet. Installere den fastholde bolt og spænd den med en skruenøgle.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com