Sådan foretages fejlfinding af LCD-computerskærme

February 5

Sådan foretages fejlfinding af LCD-computerskærme

Computerskærme er lige så vigtig som tastatur eller mus, hvilket betyder den mindste fejl kan ødelægge din dag. Hvis du har problemer med dit LCD computerskærm, kan du prøve fejlfinding spørgsmålet før du tager det til en returnering eller dyre reparation. Problemer med skærme kan ofte afhjælpes inden for et par minutter.

Instruktioner

1 Sørg for din computer og monitor begge tændt. De fleste computere og LCD-skærme har et lys, der lyser, når enheden er på. I de fleste tilfælde betyder et grønt lys, at enheden er aktiv, og en orange eller rødt lys betyder, at det er i søvn, opladning eller inaktive.

2 Flyt musen eller tryk på en knap på tastaturet og vent et par sekunder. Mange computere falder i dvaletilstand efter længere perioder med inaktivitet. Vækker computeren kan forårsage din skærm at tænde igen.

3 Kontroller alle dine skærm forbindelser. Sørg for netstikket og alle indgange er indsat korrekt. På samme måde gøre for alle forbindelser til computeren er indsat korrekt. Løs eller afbrudte kabler kan forårsage en skærm til at standse arbejdet helt indtil genindkobles.

4 Sluk for skærmen og tænde den igen. Undertiden kraftoverførsel ned skærmen og start det tilbage op genopretter skærmens forbindelse til computeren, fastsættelse af display problemer du har.

5 Kontroller, at skærmen er indstillet til den korrekte indgangskanal. Mange aktuelle dag skærme har et antal indgange, lige fra HDMI til VGA. Input-kanal er typisk ændret gennem skærmens menu eller ved at trykke på en input knappen er placeret et sted på enhedens kontrolpanel. Kontroller skærmens brugsanvisning til detaljerne med hensyn til din specifikke model.

6 Tilslut din skærm til en anden enhed. Hvis din skærm ikke virker med din hjem desktop computer, prøve tilslutning til din bærbare computer eller en spillekonsol (forudsat det er kompatibelt input). Hvis det virker med en anden enhed, kan problemet være med din computer, selv.

7 Justere videoindstillinger på din computer. Ved at få adgang til computerens Kontrolpanel (via menuen Start) og vælge visningsindstillingen, kan du justere computerens opløsning. Kontroller, at den synkroniserer med din skærm opløsning kapaciteter. Dette varierer fra skærm til skærm, så se i brugervejledningen til den bruger, hvis du er usikker.

Tips & advarsler

  • Se i brugervejledningen til din skærm bruger for mere modelspecifikke fejlfindingstip.
  • Desværre er der ingen måde at løse døde pixels på en skærm. Mens harmløse, kan de være irriterende. Den eneste måde at afhjælpe problemet er at købe en ny LCD dataskærm.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com