Typer af bærbar Computer batterier

May 6

Typer af bærbar Computer batterier

Bærbare computere er perfekt til dem der kan lide at rejse med deres computere. Når det er muligt, drive den bærbare computer ved at sætte det ind i en stikkontakt til at forlænge batteriets levetid. Over tid er alle batterier omfattet af en vis grad af tab af kapacitet, hvilket betyder, at du i sidste ende skal erstatte den du har. Når det er sagt, ikke alle bærbare batterier er de samme, og nogle er meget bedre end andre.

Nikkel Cadmium

Typisk findes på ældre laptops, er nikkel-cadmium-batterier ansat i mange elværktøj. Selv om de kan holde en masse magt, de lider af den frygtede "memory-effekt". "Memory-effekt" opstår, når en nikkel cadmium batteri er opladet uden at være fuldt afladet. Over tid, vil batteriet holde mindre og mindre af en afgift, at batteriet decharge hurtigere. En lille advarsel: disse batterier har også dokumenteret at undertiden eksplodere hvis betalt for meget.

Nikkel Metal hydrid

Nikkel-metalhydrid-batterier er forholdsvis almindelige i bærbare computere. Disse batterier, ligesom forgængerne nikkel cadmium er tilbøjelige til at "memory-effekt", selv om dette problem er mindre udbredt end i nikkel-cadmium-batterier. Nikkel-metalhydrid-batterier har 15 til 20 procent større kapacitet end cadmiumbatterier. Betragtes som meget sikrere end cadmiumbatterier, vil ikke disse batterier eksplodere hvis betalt for meget. Med begge nikkel-baserede batterier, vil krystaller form inden for batteriet over tid, hvilket vil mindske deres bedrift kapacitet. Mens svarende til "memory-effekt", sker indeværende opgave gradvis; Uanset hvad, kan du rette det ved fuldt afladning af batteriet.

Lithiumion

Den endelige batteritype anvendes i bærbare computere er lithium ion batteri. Disse er den nyeste af tre teknologier og giver en meget sikrere og mere pålidelig batteri end nikkel-baseret teknologi. I modsætning til nikkel batterier, lithium-ioner er ikke udsat for "memory-effekt", og derfor har en længere levetid. Lithium-ion-batterier er kendt for at holde omkring 40 procent mere strøm end nikkel-cadmium-batterier. Som en mindre, lettere, sikrere og mere langvarige batteri, lithium ion batterier har tendens til at koste mere end de andre typer.

Cell antal

Når shopping for en ny laptop eller laptop batteri du kan møde tre-, seks - og ni-celle batterier. Det har meget lidt at gøre med de faktiske typer og mere at gøre med batteriets kapacitet. Mens nøjagtige tidspunkter afviger computer, vil en tre-celle batteri typisk holder 2 til 3 timer værd vederlagsfrit, seks cellen holde om 5-6 timer og de ni celle omkring 8 til 9 timer. Tre celler batterier anvendes typisk i netbooks og mindre laptops eller budget laptops. Hertil kommer, den større celle nummer, jo større batteri fysiske størrelse.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com