Sådan fjernes en Gateway Processor

July 18

Processorenhed (CPU) i Gateway-computeren håndterer alle de beregninger, der dit software-programmer har brug for. En hurtigere processor vil resultere i forbedret computerydeevne, såsom hurtigere indlæsningstider og evnen til at have flere programmer åbne på samme tid. Du kan opgradere processoren i Gateway-computeren med en hurtigere model, hvis du planlægger at installere nyere softwareprogrammer. Udskiftning af processoren er en hurtig proces, men det kan være udfordrende for mennesker, der ikke er komfortabel åbning af deres computere.

Instruktioner

1 Lad Gateway-computeren til at køre i mindst 10 minutter at tillade processorens termisk køleplade pad til at varme op. Sluk computeren.

2 Nå bag Gateway computer sag og frakobl strømkablet og hver af de andre ledninger. Sæt hele sagen på sin side.

3 Kontrollere bagkant at se, hvis din model af Gateway-computeren bruger sag skruer eller frigøre låsene. Tryk ned på både release låse eller bruge en Phillips-head skruetrækker til at fjerne de sag skruer.

4 Trække side af adgangspanelet off computerens kabinet. Find den kølende ventilator og køleplade forsamling, der dækker processoren, der bør være placeret i midten af bundkortet.

5 Træk flerfarvede kablet løber fra processorens køleventilator til den firkantede port på bundkortet. Trække sig tilbage til klemmerne ligger på begge sider af køleventilatoren. Løft den afkøling fan off køleprofil.

6 Få fat i siderne af metal køleprofil og løft processoren. Rør ikke termisk puden på undersiden af køleprofil.

7 Opløfte fastholdelse cap ligger ved siden af processoren. Få fat i begge sider af processor med enderne af CPU udvinding værktøj. Løft processor opad med udvinding værktøj og indstille det uden for sagen.

8 Juster benene på bunden af udskiftning processor med hullerne på bundkort socket. Skubbe processoren og derefter skubbe ned fastholdelse cap.

9 Placer køleplade på den nye processor og derefter samle køleventilatoren. Angiv side af adgangspanelet tilbage på computerens kabinet.

10 Stik i Gateway-computeren strømkabel. Tænd for computeren.

Tips & advarsler

  • En CPU udvinding værktøj, som ligner et stort sæt af pincet med buede ender, ikke er strengt nødvendigt at trække processoren off bundkort socket. Værktøjet blot reducerer muligheden for at beskadige den processor pins. Hvis du ikke har en CPU udvinding værktøj fat i begge sider af processoren og træk det lige opad. Du kan få CPU udsugning redskaber fra computerdele butikker eller elektronik forhandlere.
  • Computerens processor kan være beskadiget fra statisk elektricitet i din krop. For at undgå at beskadige processoren behøver du kun at jorde dig selv først ved at berøre en metalgenstand, der er forbundet til gulvet.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com