Hvordan man laver mig administratoren af min Laptop

June 2

Logge ind med administratorkontoen på din bærbare computer er nødvendig, når du ønsker at installere software eller hardware, ændre andre brugerkonti, adgang til systemfiler eller ændre sikkerhedsindstillinger. Windows 7 kommer med en skjult administratorbruger, som er deaktiveret som standard. Ved hjælp af Windows "Computer Management" værktøj, du kan aktivere administratorkontoen, angive en adgangskode til det og derefter logge på som det.

Instruktioner

1 Klik på menuen Start, Højreklik på "Computer" og klik på "Administrer." "Computer Management" vinduet, klik "System Tools", klik på "Lokal brugernes og grupper" og klik på "Brugere."

2 Højreklik på navnet "Administrator" og vælg "Angiv adgangskode..." Klik på "Fortsæt" på pop-up-vinduet, Indtast en adgangskode og klik på "OK". Din "Administrator" har nu en password tilknyttet.

3 Højreklik på navnet "Administrator" og sluttet "Ejendomme." Hvis det er nødvendigt, uncheck "Konto er deaktiveret" checkhæfte. Klik på "OK". Kontoen "Administrator" er nu aktiveret og kan bruges.

mespace Genstart computeren eller log ud fra Start-menuen. Klik på kontoen "Administrator" på logon raster, postere jeres password og log ind. Du har nu "Administrator" rettigheder på din bærbare computer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com