At skabe et diasshow af billeder til din hjemmeside

December 11

At skabe et diasshow af billeder til din hjemmeside

Et diasshow til dit websted vil vise dine billeder på siden posten og viser alle dine billeder på en gang. Her er måder at bruge to forskellige programmer til at oprette diasshows, herunder hvordan du får java kode scripts gratis at installere et diasshow.

Instruktioner

Gå til din filhåndtering

1At skabe et diasshow af billeder til din hjemmeside

Gå til kontrolpanelet på din hjemmeside og logge ind. Gå til filhåndtering og den mappe, hvori du vil vise dit diasshow eller laver en ny mappe til diasshowet. Opret en mappe til billederne inde i mappen og uploade billeder til mappen.

2At skabe et diasshow af billeder til din hjemmeside

Oprette en ny HTML-dokumentet for diasshowet og gemme den i mappen til dit diasshow inde i kontrolpanelet på din hjemmeside. Kan ikke gemme det i mappen billede. Give HTML-dokumentet et unikt navn som slideshow.html.

3At skabe et diasshow af billeder til din hjemmeside

Gå til www.dynamicdrive.com og klik på "Billedeffekter" i kategorien script og klik på "slideshows." Du kan nu udvælge et diasshow JavaScript. I dette eksempel bruges "Flexi lysbilledshow". (http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex14/index.html)

4At skabe et diasshow af billeder til din hjemmeside

Klik på markeringen, og læse beskrivelsen. Komplet anvisninger til at installere scriptet som skrevet af JavaScript forfatter. Kopiere koden og indsætte det til entydigt navngivne HTML-dokumentet, og derefter gemme den.

5 Kig på de kopierede JavaScript-kode. Med HTML-editoren, din hjemmeside hosting virksomhed, skal du ændre navnene på billederne til navnene på dine billeder. Gemme det entydigt navngivne HTML-dokument og åbne det med browser til at se det arbejde.

Tips & advarsler

  • Hvis du er intimideret om brug af JavaScript-kode, købe Flash MX 2004. Flash MX er et program bruges til at lave diasshow.
  • En billigere diasshow ansøgning er Quicktime Professional af Apple.
  • Gemme dine HTML ofte.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com