TomTom vs Garmin vs Navman

July 31

En søgning efter moderne GPS enheder kan efterlade en shopper, forvirret, frustreret og usikker om mulighederne for et køb. I stedet for at træffe beslutninger baseret på den billigste løsning i øjeblikket tilgængelige, kan lære et par centrale forskelle mellem GPS enheder hjælpe en gør en klog, informeret beslutning. Fra 2009 er Tomtom, Garmin og Navman tre af de bedste producenter af GPS-enheder.

Størrelse og udseende

Navman giver et kvalitetsprodukt; men design af nogle modeller er mindre tiltrækkende end konkurrenterne. Garmin har et udseende, kvalitet, og designet synes en smule bedre end Navmans modeller. TomToms slanke design giver sine modeller et skarpere blik, selvom nogle måske overveje sin form lidt akavet for gennemførelsen.

Pålidelighed

Alle modeller synes at reagere forholdsvis hurtigt på GPS-signalet med langsommere svar i byen kørsel og overskyet betingelser end i klart vejr. I nogle tests var Tomtom en smule langsommere i svartider mens du flytter.

Interessepunkter

Garmins samling er temmelig omfattende, og nogle af dens funktioner er ret attraktivt for kunder. Navman har også en god samling, men som allerede nævnt, er der en langsommere marked for Navman i Nordamerika. TomTom har mange POI'er, selvom mange af dem kommer i downloades filer fra TomToms hjemmeside.

Pris

Navman er den mest overkommelige af de tre muligheder, men der er færre Navman produkter tilgængelige i Nordamerika. Priserne på Tomtom og Garmin modeller er normalt konkurrerer med hinanden, selvom Tomtom kan være billigere, når man sammenligner direkte med en sammenlignelig Garmin model. Desuden tilbyder Garmin flere højere ende valg.

Samlet pakke

Samlet set Navman gør et godt produkt, men manglen på en stærk tilstedeværelse i Nordamerika kan være en ulempe for mange kunder. TomTom er mere etableret på det amerikanske marked; dens solide produkttilbud gøre for et givende køb. Dog Garmins tilstedeværelse i GPS markedet er veletableret, og dens produkter er konsekvent betragtes blandt de bedste GPS enheder til rådighed. Hvis prisen ikke er den vigtigste faktor, kan Garmin være det bedste valg til savvy forbruger.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com