Hvordan du slutter en iPhone til Microsoft Outlook 2007

March 13

Hvordan du slutter en iPhone til Microsoft Outlook 2007

Med iPhone hele internettet er på dig fingerspidser, men det hjælper ikke meget hvis du holder din kalender og dine kontaktpersoner på din computer. Hvis du ønsker at tilslutte din iPhone til Outlook 2007 for at holde din kalender og kontakter synkroniseret, bliver du glad for at vide, Apple gjorde alt for at gøre denne proces smertefri for dig. Men du vil ikke kunne synkronisere din e-mail fra skrivebordet til din iPhone--e-mail er greb direkte fra serveren. Stadig, indstille synkronisering mellem Outlook og din iPhone er ganske nyttigt.

Instruktioner

• Installere iTunes (gratis download; Se ressourcer) på din computer. Det kan synes mærkeligt at installere et musikprogram til at synkronisere din Outlook kontaktpersoner og kalender, men Apple i øjeblikket give ikke en måde at synkronisere iPhone uden iTunes.

• Tilslut din iPhone til din computer. Telefonen vil dukke op i afsnittet "Udstyr" i iTunes. Klik på det, så klik på fanen "Info".

• Indstille iTunes til at synkronisere din iPhone fra Outlook. I afsnittet "Kontakter" sætte et flueben ud for "Synkroniser kontaktpersoner fra" og vælge "Outlook" fra drop-down menuen. Under "Kalendere" sætte et flueben ud for "Synkroniser kalendere fra" og vælg "Outlook."

• Klik på "Anvend". Din iPhone synkroniseres automatisk, at tage dine nye indstillinger i betragtning. Dine kontaktpersoner og din kalender er nu synkroniseret.

Tips & advarsler

  • Nogle tredjeparts-Outlook plugins kan forstyrre denne proces; Tjek afsnittet ressourcer i denne artikel for mere om dette fra Apple.
  • Disse trin vil også arbejde med iPod touch.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com