Hvordan du tilslutter en Acer 7720 til en hjemmebiograf

June 4

Acer Aspire 7720 laptop model indeholder flere indbyggede funktioner som talere, mus, tastatur og trådløse kort giver dig mulighed for at oprette forbindelse til netværk i dit hjem eller kontor og surfe på internettet. Ved hjælp af de forskellige porte på bagsiden af computeren, Tilslut det til hjemmebiografen til visning af billeder eller videoer eller lytte til musik, fra din harddisk. Du har brug for en S-Video kabel og en standard audio kabel til at forbinde to.

Instruktioner

1 Deaktivere alle komponenter til din Hjemmebiografsystem før begyndelsen. Tilslut strømkablet til bagsiden af Acer Aspire 7720 til at levere strøm, mens du slutter det til din hjemmebiograf. Placer den bærbare computer i en placering, hvor ledninger vil nå komponenter på dit system.

2 Tilslut S-Video-kabel til "S-Video Out"-porten på bagsiden af computeren. Tilslut anden enden af dette kabel til "S-Video" indgangen på bagsiden af tv'et. Dette kabel overfører ikke lyd, kun video.

3 Forbind audiokablet til "Mikrofon" eller "Audio Out"-porten på siden af computeren. Tilslut anden enden af denne port til en åben "Audio In"-porten på bagsiden af audiomodtageren. Denne port skal være en del af en indgang, der er ingen andre tilsluttede enheder.

4 Tænd fjernsynet og Brug fjernbetjeningen til at ændre input til "S-Video"; Dette kan være mærket som "PC" på nogle fjernsyn. Slå audiomodtageren og bruge fjernbetjeningen til at ændre input til en, der svarer til den port du tilsluttet lydkabel til.

5 Højreklik på skrivebordet på din computer og klik på "Egenskaber." Klik på fanen "Indstillinger" og vælg "TV" fra drop-down menuen. Billedet på din computer vises i fjernsynet. Klik på "OK" for at anvende ændringerne.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com