Hvordan man kan farve en tegneserie karakter ved hjælp af Photoshop

July 19

Antag, at du, eller en anden kunstner, har afsluttet stregtegninger for en tegneserie i sort og hvid, der har brug for efterbehandling farve og skygge. Farvelægning stregtegninger for tegneserier i Photoshop kan spare timer af tid over den traditionelle stempelpuder proces. Hvis du har adgang til udstyret, er processen forholdsvis enkel, hvis du har de grundlæggende tegnefærdigheder for skygge.

Instruktioner

Hvordan man kan farve en tegneserie karakter ved hjælp af Photoshop

1Hvordan man kan farve en tegneserie karakter ved hjælp af Photoshop

Skan stregtegning med en flatbed-scanner. Indstille scanningsopløsning for 300 pixel pr. tomme (300 ppi). Åbn det scannede billede i Photoshop. Brug værktøjet tryllestav til at Vælg sorte streger og skyggen af tegningen, tolerance til 30%. Kontroller, at feltet "Kontinuerlige" feature er UKONTROLLERET. Derefter kopiere markerede og indsætte det til et andet lag.

2Hvordan man kan farve en tegneserie karakter ved hjælp af Photoshop

Vælg værktøjet Malerspand og begynde at udfylde dele af tegningen i en flad farve efter eget valg. Hver sektion af farve skal være helt omsluttet af en sort streg. Hvis farven løber uden for afsnittet, kontrollere linje grænserne for et hul en connect ender med en sort linje.

3Hvordan man kan farve en tegneserie karakter ved hjælp af Photoshop

Vælg værktøjet brænde. (Det ser ud som en hånd, der holder noget) Indstille funktionen Brænd-til at "Mellemtoner". Indstille styrken til 30%. Gradvist skygge de områder af farve, forsvinde i skyggerne

4Hvordan man kan farve en tegneserie karakter ved hjælp af Photoshop

Vælg værktøjet Dodge. (Ligner en puff-bold på en pind). Indstille funktionen dodge-til at "Mellemtoner" sæt styrke til 30%. Bruge værktøjet til at oprette fremhævet områder, hvor lyset skinner klogeste på figuren.

5Hvordan man kan farve en tegneserie karakter ved hjælp af Photoshop

Føje andre effekter, såsom et forløbsfyld for en baggrund på et lag nedenfor, eller en Lens Flare til en plasma ball som i dette eksempel. Vær ikke bange for at eksperimentere med forskellige effekter og filtre.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke har Photoshop, er der andre Digital Imaging redaktører, der arbejder i en meget lignende måde. Et billigere alternativ er Paint Shop Pro, og der er et udmærket freeware program kaldet Gimp.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com