Forskellen i RAM og DRAM

March 14

Forskellen i RAM og DRAM

Computer-entusiaster er berygtet for at tildele overfloden af hardware-komponenter, der udgør de standardoplysninger om computeren akronymer. Denne praksis kompliceres yderligere ved brug af akronymer, der er meget ens. Dette kan føre afslappede læseren til at tro, at der er lidt forskel mellem komponenterne. Men forskellen mellem et enkelt bogstav kan betyde en drastisk forskel i komponenter.

RAM

RAM, eller tilfældig adgang hukommelse, er typen hukommelse, en computer bruger til at åbne programmer og køre programmer. RAM er også kendt som systemhukommelse og bruges til at gemme midlertidige oplysninger. Fordi oplysninger ikke vil blive gemt langsigtede, gør det ikke noget, hvilken del af hukommelsen er tilgået. Derfor, tildeler systemet tilfældigt åbne programmer til tilgængelig RAM. Oplysninger, der forsvinder fra hukommelse, når systemet er slukket. Der er to primære typer RAM: SRAM og DRAM.

DRAM

Dynamisk RAM eller DRAM, er den mest almindelige og billigste type RAM. DRAM kræver kontinuerlig strøm forfriskende for at opretholde sin ladning. Anklagen er, hvad holder oplysningerne på plads. Når systemet læser DRAM, er det afladet. DRAM skal derfor opdateres, hver gang det er læst. Ud over refresh på Læs, skal systemet genopfriske DRAM om hver 15 mikrosekunder blot at bevare oplysningerne om det holder.

SRAM

Statisk RAM eller SRAM, er meget dyrere end DRAM. SRAM kræver også omkring fire gange mængden af plads inde i computeren, sammenlignet med DRAM. SRAM behøver ikke at være power-opdateres, hvilket gør det hurtigere at få adgang til. Så længe den computerkraft ikke er slået fra, vil SRAM ikke varetage sine oplysninger. SRAM kræver mindre strøm til at drive. SRAM kræver imidlertid seks gange så mange transistorer til at gemme det samme beløb af oplysninger som DRAM. Dette er en af grundene til SRAM er så meget dyrere.

Anvendelser af SRAM og DRAM

Både DRAM og SRAM bruges i computere. Anvendelser af disse komponenter er meget forskellige og bygger på de stærke sider af hver. DRAM bruges primært, når store mængder RAM er nødvendige. DRAM-HUKOMMELSER er billigere og optager mindre plads, derfor det bruges som systemets hukommelse i stort set alle computere. SRAM har meget hurtigere adgang tid, så det er brugt, hvor der er behov for små mængder af RAM, der arbejde hurtigt. Cache-hukommelse er den primære anvendelse af SRAM. Cachehukommelse er indlejret på andre computerkomponenter, såsom skrap disk drev og processorer. Cache-hukommelse er meget hurtig SRAM, som bruges til at butikken de hyppigst anvendte instruktioner og data placeringer for hurtigere hentning, forbedre overordnede systemydeevne ved at reducere mængden af tid brugt søgning efter filer.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com