Hvordan man kan optage en DVD ved hjælp af en GoVideo VCR

July 31

Hvordan man kan optage en DVD ved hjælp af en GoVideo VCR

En indbygget funktion findes i de fleste videobåndoptagere, herunder den GoVideo VCR kendt som macrovision. Dette forhindrer optagelse af DVD-indhold på enhver VCR, herunder en GoVideo VCR. Signalet sendes fra DVD-afspilleren til andre enheder, lade hardwaren ved DVD er en kopi-beskyttet video. Hvis du ønsker at lave en backup kopi af dvd'en på Videomaskinen GoVideo, kan en måde findes omkring denne macrovision. Så længe du opretter en sikkerhedskopi til en DVD, du i øjeblikket ejer, og ikke sælger den resulterende VHS-bånd eller originale DVD, er proceduren helt lovligt.

Instruktioner

• Sæt de røde, hvide og gule ender af en RCA til 3,5 mm audio/video-kabel i "Video Out"-portene på DVD-afspilleren. Tilslut 3,5 mm enden "Video i"-porten på et digitalt videokamera. Når videokameraet absorberer macrovision signal, sender det på den video indhold til den GoVideo VCR uden macrovision, så du kan optage indhold på et VHS-bånd.

• Vedhæfte 3,5 mm slutningen af den anden RCA til 3,5 mm audio/video-kabel til "Video Out"-porten på siden af den video kameraet. Indsæt RCA røde, hvide og gule kabler i "Video i" porte på den GoVideo VCR.

• Tænd for DVD-afspiller, digital video kamera og GoVideo video. Indstil det digitale videokamera til "afspilning".

• Indsæt dvd'en i DVD-afspilleren og indsætter den GoVideo VCR VHS-bånd. Tryk på "Play" på DVD-afspilleren og indholdet vises på det digitale videokamera LCD-skærmen. Vælg "Play" og "Post" på den GoVideo VCR og indhold posterne på VHS-bånd.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com