Hjemmelavet bil renere

August 7

Retail bil rengøring produkter kan være dyrt, og mange indeholder skrappe kemikalier, der kan være skadelige for dig og miljøet. I stedet overveje at gøre en nem bil-rengøring løsning hjemme, med billig ingredienser sandsynligvis allerede i dit køkken spisekammer. Ved hjælp af sådanne grundlæggende husholdningsbrug stoffer som eddike og bagepulver, kan du rense din hele bilen fra top til bund, inde og ude, med hjemmelavet, sikker ingredienser.

Bilvask løsning

For at vaske ydre af bilen, blot hæld 10 dråber opvask væske i en spand, og tilsæt vand til at danne sæbe sæbeskum. Vask som sædvanlig med en klud eller svamp, derefter skylles. Dette er en meget billig bilvask løsning, der renser hele bilen og efterlader en skinnende glans uden pletter eller striber. Fad vaskemiddel virker godt, fordi det tjener som en de-smøring agent, uden at efterlade en fedtet film at bryde op snavs og debris.

Vindue, krom og interiør renere

Eddike kan bruges til at rengøre vinduer, indvendige overflader og chrome. Bland lige dele vand og hvid eddike i en sprayflaske.

For windows, spray på løsningen og lad det sidde i et par minutter. Derefter tørre vinduet tør med papirservietter eller avis. Avisen er en stor mulighed, fordi det ikke vil efterlade lint partikler, der kan efterlade en klud eller køkkenrulle.

Gentag den samme procedure på dæk chrome; spray direkte på chromen, så gnid med en svamp eller klud. Ingen skylning kræves.

For indvendige i bilen, spray denne løsning på i dashboardet, og tørres af med en klud. Løsningen fungerer godt på vinyl, plastik og læder.

Rengøring dæk

Dæk, kan let rengøres med bagepulver. Hæld en kop bagepulver i en skål, og rør i vand, indtil en glat Indsæt dannes. Våde dæk, så brug en skrap-rengøring børste til krat dæk med bagepulver løsning. Lad det sidde i et par minutter, derefter skylles ren med slange.

UPHOLSTRY og tæppe renere

At rengøre indvendige polstring, hæld en kop bagepulver i en skål, og rør i eddike, indtil en glat Indsæt dannes. Gælder for polstring eller tæppe pletten, og skrub med en blød børste. Lad pastaen tørre, derefter vakuum til at indsamle enhver bagepulver rester. Gentag denne proces nødvendigt for hård og indbygget pletter.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com