Hvordan for at kalibrere en Technics 1200 pladespiller

November 16

Technics 1200 er en direkte-kørsel optage pladespiller fremstillet af Panasonic. Pladespilleren har været i kontinuerlig produktion siden 1972, med forskellige teknologiske forbedringer føjet til komponenten gennem årene. Pladespilleren har tre point af kalibrering for optage afspilning, herunder sporing af kraft, anti-skate justeringer og omdrejningstal. Fordi vinyl afspilning indebærer nødvendigvis fysisk pres på de optage riller, trækker korrekt kalibrering af 1200 den bedste mulige lyd fra dine optagelser samtidig bevare din pladesamling.

Instruktioner

• Ringe den ovale vægt på bagkant af tonearm til sporing indstilling anbefales til blækpatronen. Målt i gram, er tracking vægt mængden af pres patronen udøver på record overfladen. Angive sporing så lavt som muligt for at reducere registrere slid. Hvis sporing er angivet for lys, styr patronen ikke rillerne korrekt.

• Placere en post på Technics 1200 fad og flytte tonearm over de yderste groove på record overfladen. Sænke tonearm med sort og krom håndtag på højre side af pladespiller overflade.

• Justere fladt, runde anti-skate knop ved siden af den bageste del af tonearm at forhindre, at patronen raking hen over overfladen af posten. Som med tracking vægt, bør indstillingen anti-skate være så lavt som muligt for at minimere registrere slid.

• Ringe motor hastighed finjustering knappen på forsiden til venstre kant af pladespilleren indtil barer på den roterende plade vises stationære. En rød strobe lys blinker på siden af platter, som viser barer urets retning hvis motoren spinning for hurtigt og mod uret, hvis motoren kører for langsomt.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com