Mikrober & alternative energikilder

September 12

Mikrober & alternative energikilder

Mikrober høstet fra tarme af termitter kan bidrage til at løse vores globale energikrise. Mens dette kan lyde som science fiction, en række af amerikanske og canadiske selskaber produktion af biobrændstoffer fra mikroorganismer, i håb om at opfylde den voksende efterspørgsel efter brændstof. Disse proprietære metoder høst og endda genetisk ingeniør mikroorganismer til at producere olier, proteiner og kulhydrater, der anvendes som brændstof; processen indebærer gæring biomasse til biobrændstoffer og ligner opererer et bryggeri.

Begrænsninger af majs og soja

De fleste mennesker identificere biobrændstof som ethanol fremstillet af majs og soja og anvendes som tilsætningsstof til fossile brændstoffer. Men forskning i de sidste 50 år og tung tilskud fra regeringen har ikke kunnet opretholde den store produktion af ethanol som et alternativt brændstof. Majs og soja er høstet en gang eller to gange om året og dyrkes primært til konsum eller foder. Afgrøde udbytte pr. hektar af plante-afledte ethanol er for lavt til at være en storstilet praktisk anvendelse.

Alger og mikrober i overflod

I modsætning til planter, kan mikroorganismer, såsom alger og affald-forbrugende mikrober produceres kommercielt og kontinuerligt uden konkurrerer om agerjord skulle dyrke fødevarer. Mens en acre af sojabønner giver 150 gallon af biobrændstof pr. år i gennemsnit, kan en acre af alger i øjeblikket producere 10.000 gallon per år og rampe op til 100.000 gallon per år i fremtiden, efter en 27 juni 2008, artikel i "Guardian."

Men før disse biobrændstoffer kan udnyttes erhvervsmaessigt, højtydende stammer af organismer skal identificeres. Producenterne skal også tilpasse biler og maskiner til at anvende biobrændstoffer, og en infrastruktur til global distribution skal være oprettet.

Fotosyntetiserende mikroorganismer

Fotosyntetiserende mikroorganismer er nemme at dyrke og markedsføre som brændstof, mad og "grønne" plast. Alger feed på vand, sollys og kuldioxid (CO2) og gøre store atmosfæriske scrubbere. Alger er høj i protein og forbrugsvarer af mennesker og dyr. Alger producerer også omega 3 fedtsyrer, populær som en sundheds-supplement.

Bakterierne producerer enzymer, der konverterer cellulose fra træ og affald til energi. DNA af simple bakterier kan blive sekventeret, giver mulighed for genetisk modifikation til at optimere produktionen af disse enzymer.

En ny tilgang

En lovende-- men udfordrende--udvikling i mikrobiel biobrændstof er udvinding af fedt eller lipid, molekyler fra inde i alger og bakterier. Fedt molekyler kan blive konverteret til vedvarende brændstoffer. Denne proces indebærer nedbryde den tykke cellemembranen af mikrober ved hjælp af meget giftige kemikalier såsom chloroform. Forskning ved hjælp af andre udvindingsmetoder, såsom genetisk ændring af membran vægge eller ved hjælp af en kombination af mindre giftige kemikalier, har været en succes med nogle former for bakterier. Målet er at udvikle et udtræk proces, der er miljømæssigt neutral.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com