Sådan installeres en JBL bil forstærker

March 3

Sådan installeres en JBL bil forstærker

En JBL forstærker bruges til at levere strøm til subwoofere og regelmæssig bilens højttalere. Disse forstærkere kommer i forskellige størrelser og power output men er alle installeret på samme måde. I de fleste installationer, er forstærkere installeret i bagagerummet af bilen, hvor de kan blive lettilgængelige. Når forstærkeren bruges til magten subwoofere, er en populær installationspunkt på boksen subwoofer, selv. En god kvalitet installation kit designet til at rumme din forstærker motoreffekt er afgørende.

Instruktioner

• Afbryde forbindelsen fra pluspolen på bilens batteri. Bruge en skruenøgle til at løsne bolten og placere stikket ud til siden.

• Tilslut strøm, fjernbetjening, jorden og RCA ledninger til forstærkeren. Forstærkeren vil have etiketter på hver af terminalerne. De fleste forstærkere kræver en skruetrækker til at løsne og stramme hver af wire-terminaler.

• Tilslut jordledningen til en bolt på metal sal i stammen. Strimler væk en halv-tomme af isolering fra slutningen af højttalerkabel og forbinde en terminal ring til den. Skru bolt på gulvet i bagagerummet og indsætte ring terminal. Stram bolten og sikre terminalen. Sørg for at grundstødningen ledningen er så korte som muligt kortere ledninger resultere i mindre rod.

• Slange RCA, fjernbetjening og power kabler til forreste del af bilen. Afhængigt af mærke og model af bil er der ofte en søm mellem væggen af stammen og bagsædet, at ledningerne kan passe igennem. Trække ledningerne gennem der og bringe dem til gulvet i bilen. Når det er muligt, forsøge at skubbe ledninger under enhver plast trim til at fjerne dem fra synet. Karme i bunden af bilen døre ofte pop og giver et godt sted at køre ledninger. Det er bedst at køre disse ledninger på passagersiden af bilen, så de ikke forstyrrer pedaler på side driver.

• Finde et hul i firewallen af bilen og gennemtrumfe strømkablet. Firewallen er segmentet af den bil, der adskiller motorrummet fra kabinen. Hvis der ikke er et hul i firewallen, skal du oprette et hul ved hjælp af et borehoved, som vil skabe et hul stort nok til at rumme strømkablet. Tjek altid for at sørge for der er ingen forhindringer på hver side af firewall'en, således at du ikke skader bilen ved at bore et hul. Placer en gummi grommet over strømledning og skubbe den på plads på den nyligt boret hul. Grommet sæler hullet så vand, der kan plaske i motorrummet under kørsel ikke træder bilens interiør.

• Knytte RCA og remote ledninger til de vigtigste stereoanlæg i bilen. Disse ledninger vil blive kørt under instrumentbrættet og bag den stereoanlæg. Den stereo enhed skal trækkes fra dash at gøre forbindelsen. Fjernelse af stereo enhed afviger fra hver fabrikat og model af bilen. Fjernbetjening ledningen vil tillægge ledninger mens RCA ledninger kan sættes ind i bagsiden af stereo enhed. Når du foretager en forbindelse med den eksterne ledning, Sørg for at fratage væk et stykke af gummi kappe og twist sammen fjernbetjening ledningen med den tilsvarende wire på ledningerne. Wrap elektrisk tape rundt ledninger til at dække de udsatte wire.

• Skær en 15-tommer segmentet af kablet fra enden af kablet. Strip gummi kappe fra begge ender af 15-tommer segmentet og fra slutningen af den længere strømkabel. Vedhæfte sikringsboksen, der er en del af forstærker ledninger kit til længere strømkablet og kortere strømkablet. Vedhæfte en terminal ring på anden enden af den korte strømkabel. Placer denne terminal ring på pluspolen på bilens batteri og erstatte det stik, der blev fjernet i den første skridt. Sikre bolt på stikket.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com