Problemer med Samsung Rogue telefonen

December 20

Problemer med Samsung Rogue telefonen

Samsung Rogue cellphone har en touchskærm med en fuld side-dias, QWERTY tastatur. Det kommer med Bluetooth, en MP3-afspiller, GPS, og en 3-megapixel kamera. Denne telefon er medium vægt på omkring 4.90 ounce problemer med Samsung Rogue omfatter telefon frysning og problemer med touchscreen.

Tilfældigt fryser

Samsung Rogue fryser tilfældigt. Dette sker mens du prøver at bruge internettet, mens sms'e, under et telefonopkald, og selv låse telefonen. Når telefonen fryser er det helt ubrugelig. Den eneste måde at løse dette er at tage batteriet ud af telefonen og derefter genstarte den.

Vibrerende under opkald

Tilfældigt, mens på et telefonopkald, vil Samsung Rogue starte vibrerende. Årsagen til dette er ukendt og kan gøre kommunikere på telefonen meget vanskeligt. Når den vibrerende opstår, telefonen også fryser, og du er nødt til at tage batteriet ud af telefonen og genstarte den.

Skærmen opdelinger

Mens du bruger telefonen, glidende åben tastaturet for tekstning, eller endda mens du låse skærmen på telefonen, opdele skærmen, hvilket gør det meget vanskeligt at bruge. Skærmen også kan opdele lodret så det ombrydes omkring skærmen og er lidt bagud. Disse problemer kan fastsættes midlertidigt ved at tage batteriet og genstart telefonen.

Skærmen standser arbejdet

Touch-skærme kan miste deres følsomhed og skal kalibreres regelmæssigt, men Samsung Rogue skærmen har forskellige problemer. Farverne på skærmen blend sammen således at skærmen går sort, grå eller gul. Når dette sker, selv om man tager batteriet og rebooter er ude af stand til at løse problemet og det er tid til at udskifte telefonen.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com