Hvordan kan jeg udvikle Mobile Apps for begyndere?

July 7

Hvordan kan jeg udvikle Mobile Apps for begyndere?

Programmer til mobiltelefoner kun stiger i popularitet som de funktioner, der kommer med smartphones fortsætter med at forbedre. Hvis du er interesseret i at blive en app udvikleren for en platform som iPhone, BlackBerry eller Droid, er det bedst, at du ejer og er fortrolig med dette særlige produkt.

Udvikle nogen form for applikation kræver ekspertise i kodning og programmering, sammen med et solidt kendskab til operativsystemet på din smartphone, du opretter app for, så hvis du er en nybegynder på dette område bliver der en masse forskning involveret i processen.

Instruktioner

• Skriv en beskrivelse af din app, sammen med en liste over funktioner, at du har i tankerne. Vær ikke bange for at lade dig selv være kreativ og brainstorme så meget som muligt. Beslutte, hvilken kategori din app vil falde under; dvs., spil, forsyningsselskaber, sundhed eller måske uddannelse.

• Finde eksisterende apps svarer til den app du udformer og downloade dem til din mobiltelefon. Mest mobile platforme har tusindvis af apps allerede, så din app allerede har konkurrence, endnu før den er blevet oprettet. Tage noter på måder at forbedre eksisterende apps og nye funktioner til at tilføje til din egen.

• Registrere din platform til at blive en udvikler. Apple, Droid, og BlackBerry (blandt andre) har udviklingscentre for dig til at registrere, som normalt indebærer et gebyr. Disse centre også komme med manualer, der hjælper dig igennem denne platform specifik mobil app udviklingsproces.

• Forskning specifikke oplysninger om din mobile operativsystem med bøger som The Business af iPhone App udvikling, Blackberry udvikling Fundamentals og Professional Android Application Development.

• Login til din udvikling Center for at begynde at udvikle din ansøgning. Test app ofte på din egen mobil telefon til at kontrollere for slåfejl, uoverensstemmelser og fejl. Indsende app til din platform gennem byens udvikling, når du føler det er klar.

Tips & advarsler

  • Oprette et websted med support og kontaktoplysninger specielt til din app. Du vil stå en langt bedre chance for at rekruttere og fastholde kunder, hvis du er let tilgængelige som en udvikler at løse eventuelle bekymringer og problemer, de kan opleve.
  • Undgå prissætning din app lave simpelthen fordi du tror, du vil sælge mere. Høj kvalitet apps med en værdig pris står en bedre chance for at generere en anstændig indkomst for udvikleren.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com