Hvordan man laver en Trike

September 25

Hvordan man laver en Trike

En trike er en tre-hjulede køretøjer, der kan rumme en eller to personer. En trike er en fantastisk måde at øge bagage kapacitet og nyde den samme glæde en motorcykel giver uden at kompromittere en jævn og stabil ride. Alt du behøver at gøre en trike er en motorcykel, nogle bearbejdning færdigheder og nogen til at hjælpe dig i processen.

Instruktioner

• Løft din motorcykel ved hjælp af din jack. Fjern baghjulet. Frigive de to møtrikker på den ene side af den bageste aksel. Skub det bageste dæk frem og slide kæden fra tandhjulet. Trække baghjulet og bagakslen ud.

• Beslutte, hvordan på længde og bredde af din trike. Du bør også beslutte, hvor længe den bageste aksel vil være. Når du har besluttet dig for dimensionen længde, fradrage længden af de nuværende bagaksel fra den længde du har bare bestemt. Derefter, opdele det nummer du får to at få længden af den aksel, du har brug for at svejse på de to sider af den eksisterende aksel.

• Skære en galvaniseret stål rør ved hjælp af en drejebænk til at få den tykkelse, der svarer til den eksisterende bagaksel. Skære en anden galvaniseret stålrør samt til at matche dine ønskede længde. Derefter skæres svejsningen hver galvaniseret stål rør til hver ende af akslen. De bør være helt firkantet.

• Tillægger den nye aksel hjulnavene og forbinde dem til begge ender af akslen, større. Skub den nye aksel på swing arm. Spænd møtrikkerne og Placer kæden tilbage på tandhjulet.

• Installere trailer hjul til slutningen af den nye aksel. Skubbe hjulene på hjulnavene og stramme lug møtrikker til at sikre hjulene er monteret korrekt.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com