Er DVI og HDMI kabler kompatibel?

October 24

Er DVI og HDMI kabler kompatibel?

Som hjemmeunderholdningssystem rykke ind i den digitale og computer alder, vises flere computer formater i tv-apparater og tilhørende udstyr. Nogle teknologier udviklet til computerindustrien inspireret nye hjem underholdning formater, og et af disse formater, high-definition multimedia interface (HDMI) kan erstatte sin forgænger fra computerindustrien, digital video interface (DVI).

DVI og HDMI

DVI optrådte første gang i 1999 at præsentere digitale oplysninger til beboelse-bedømmelseskomite monitorer. Forskellige producenter begyndte snart at bruge det til DVD-afspillere og videospil sende formatet til fladskærms-skærme. Men, DVI ikke omfatter lyd. I 2002 indbygget HDMI format i et kabel, der transporteres dybest set de samme video signaler, men også foretaget op til otte lydkanaler. HDMI snart optrådt på hjem underholdning udstyr og senere computere.

Stik uforenelighed

En 24-pin DVI stikket har tre rækker med otte ben, der passer ind i stikkontakter. Den 29-pin version har en yderligere fire ben, der bærer analoge video signaler for visse programmer. HDMI stik har et fladt stik med 19 stifter langs de øverste og nederste kant. Et HDMI-stik plads er ikke fysisk til en DVI-port, og omvendt. Selv om stikkene kunne passe ind i havnene, ville antallet af forbindelser ikke være det samme.

Signal uforenelighed

DVI kabel bærer kun digital video. HDMI-kablet tilføjer op til otte lydkanaler i signaler transporteres på kablet. Nyere versioner af HDMI omfatter en Ethernet-kanal, der giver mulighed for enhver komponent forbundet i systemet til at forbinde til internettet for at støtte eventuelt. Selv om de video signaler er kompatible, lyd og Ethernet-ikke vises på DVI-kabel.

Adapter kabler

Et adapterkabel med et DVI-stik den ene ende og HDMI-stik på den anden side kan præsentere DVI video signal til en HDTV-skærm, der understøtter HDMI. Ledninger til benene er arrangeret på en sådan måde, at videodelen går til passende benene på anden enden. Forbindelsen omfatter dog ikke lyd. Brugeren skal finde en anden metode til at forbinde lyd, afhængigt af design af udstyr.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com