Hvilke skader Front Wheel Drive?

December 17

Forhjulstræk er en motor-transmission system ansat i visse køretøjer hvor forhjulene giver trækkraft og baghjul er uden strøm. Køretøjer med forhjulstræk generelt har tendens til at være mindre og lettere end køretøjer med konventionelle baghjul drev motor-transmission systemer. Selv om små køretøjer udstyret med forhjulstræk må Spar på benzin på grund af deres reducerede vægt, er omkostninger til reparation og potentielle skader højere end de udgifter på køretøjer med baghjulet drev.

CV Boot

En del af FWD biler, der har tendens til at opleve en højere risiko for skader er konstant velocity fælles (CV fælles). CV-joint er designet til direkte trækkraft fra transmissionssystemet i de forreste hjul af køretøjet. Inden for CV er joint et komplekst system af lejer og mekaniske dele indbygget præcise tolerancer og specifikationer. Dette system er beskyttet mod eksterne snavs, støv og væsker af et tyndt lag af gummi omtales som CV boot. Hvis CV boot er beskadiget eller slidt, skadelige eksterne agenter kan nemt beskadige CV fælles systemer inden for flere timers kørsel, hvilket resulterer i meget dyre reparationsomkostninger til det pågældende FWD motor-transmission system. Derfor er det vigtigt med jævne mellemrum kontrollere CV boot at Sørg for, at det er fuldt funktionsdygtigt. Hvis CV boot lader til at være beskadiget, installation af en ny en er billig i forhold til omkostningerne i forbindelse med reparation af skader lidt til det komplekse CV fælles system.

Rack og Pinion styreanlæg

De fleste FWD biler er udstyret med en speciel hovedstyreanlæg kaldet rack og pinion. Dette styresystem er kompakt; optager mindre plads i køretøjet. Rack og pinion enheder tendens til at være bygget af aluminium, og dem, der er bygget til servostyring har en tendens til at lide skader fra iført over langvarig brug. En beskadiget servostyring system på en FWD bil kan forårsage bemærkelsesværdige problemer når styretøj er forsøgt under kørsel. Rack og pinion enheder kan være meget dyrt at erstatte.

Front Wheel Drive lejer

Som er tilfældet med de fleste moderne køretøjer, vil det bærende system på hjulene af biler med FWD skal udskiftes på et tidspunkt eller andet. Lejer er meget følsomme over for virkningerne af bump, så skader til suspension af køretøjet kan også forårsage skader på bærende system.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com