Hvad er forskellen mellem et tekstbehandlingsprogram & en tekst redigering Program?

May 21

Med freeware og shareware tekst redigering programmer bliver mere almindelige, mange mennesker vælger for at gøre deres egen webdesign ved at skrive deres egen kode i sprog som HTML, som kræver disse programmer. Andre mennesker bruger teksteditorer til at tage noter i stedet for at bruge deres tekstbehandlingsprogram. Hvad er forskellen mellem disse to typer af software og kan de virkelig blive brugt i flæng?

Hvad er en tekst Editor?

En tekst redigering program er en type af program, der bruges til redigering af almindelig tekstfiler. Arkiver i almindeligt tekstformat ville omfatte uformateret læselige filer, som dem, der bruges til konfiguration af edb-programmer eller som kildekode til en hjemmeside. En teksteditor er normalt inkluderet gratis med din computer (som Notesblok til Windows eller Text Edit til Mac), selv om der er mere komplekse teksteditorer for specifikke programmerings opgaver som Dreamweaver, som opretter HTML-arkiver i almindeligt tekstformat.

Hvad er et tekstbehandlingsprogram?

Tekstbehandlingsprogrammer udarbejde dokumenter, der er formateret som dem der bruges til trykte læsestof. Et tekstbehandlingsprogram kan hjælpe dig med at komponere, redigering og udskrivning af dine dokumenter, mens formateringen tekst, skrifttype, typografi og margener. Når du vil oprette en professionelt udseende brev eller reference dokument, skal du bruge et tekstbehandlingsprogram som Microsoft Word eller Word Perfect.

Historien om teksteditorer

Længe før den moderne personlige computer (i slutningen af 1960 ' erne), blev oplysninger slået ind i små kartotekskort med keypunch maskiner. Disse kort blev indsat i kortlæsere og computer teksten blev oprettet.De maskiner, læse kortene lignede lidt skrivemaskiner og kunne kun redigere teksten linje for linje. For at se hvad havde blevet lavet, var det nødvendigt at printe alt ud på papir og foretage korrektioner. I 1970 ' erne, en fuld skærm teksteditor, vi, blev opfundet, aktiveret bruges til at se hele teksten. Det var den tidlige editor til Unix og Linux-systemer i brug i dag.

Historie af tekstbehandlingsprogrammer

I 1970 ' erne gennemført IBM sigt tekstbehandling i deres maskinskrivning system, i håb om at skabe en buzz over deres nye elektroniske maskinskrivning system. Hype arbejdede og af i 1980 ' erne mange tekstbehandling systemer var tilgængelig som uafhængige elektroniske systemer med en fuld-størrelse skærm. Men når det personlige computing industri begyndte at oprette software-baserede tekstbehandlingsprogrammer midt i 1980erne, udtrykket begyndte at henvise mere til programmer selv snarere end hardware.

Elementer i en tekst redigering Program

Funktioner af typiske tekst redigering program omfatter muligheden for at søge efter tekst og erstatte det; klippe, kopiere og indsætte tekst; simpel tekst formatering som linje wrap; importere og fusionere med eksisterende filer.En væsentlig forskel mellem en teksteditor og et tekstbehandlingsprogram er, at almindelige tekstfiler ofte indsætte specialtegn når det indsættes i et tomt tekstbehandlingsprogram. Den formatering, hvis nogen, at der er sket i en almindelig tekstfil ikke forbliver når kopieres til tekstbehandlingsprogram.

Funktioner i et tekstbehandlingsprogram

Dokumenter, der er oprettet i et ord behandlingsprogram har evnen til at ændre sådanne funktioner som skrift, understregning og tabeller, et tekst program kan ikke. Også, hvis en fil er kopieret ind i et tekstbehandlingsprogram fra en teksteditor, forsigtighed skal træffes til at gemme filen som en ".txt" fil, så det vil blive læst korrekt. Udeblivelse kan resultere i specialtegn ved at blive sat, hvor de skulle ikke og kan forlade din dokument ulæselige.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com