Tåge lys monteringsmuligheder

March 21

Tredive år siden var der virkelig to måder at effektivt montere tågelygter; i gitter og på kofangeren. Siden da er en række fremragende lys system forarbejdningsindustri, som KC og PIAA, er kommet op med nye måder at støtte bilindustrien målgruppen, mens ærværdige lys producenter såsom Hella, også kommet op med måder at udvide både sikkerhed og ydeevne værdien af de mere traditionelle belysning konfigurationer.

I gitter

I gitter systemer integrerer high-lumen tågelygter direkte i front fascia af bilen. Mens disse systemer anvendes typisk som fabrik indstillinger for premier touring køretøjer, er der en række måder at tilføje eftermarkedet tilbehør lys systemer, hvis køber er villig til at bruge tid og penge at gøre dette. Imidlertid tilbyder dagens automotive tilbehør segment også et væld af installation virksomheder, der vil være villige til at gøre arbejdet.

Kofanger monteret

Denne tåge lys konfiguration er sandsynligvis den mest traditionelle af alle performance belysning konfigurationer. I dette tilfælde en køber simpelthen øvelser forskellige monteringshullerne på oversiden af den forreste kofanger, så sikrer de enkelte lys mounts i toppen af kofangeren. Historisk, har international rally og touring car racere udnyttet denne konfiguration til at få mere lys på vejen med høj hastighed. Men selv i dag, mange af de mere succesfulde rally hold herunder Ford Racing og Vauxhall fortsat at bruge denne fremgangsmåde, når de konkurrerer i World Rally Championship...

Top/Rack monteret

Top rack monteret belysning systemer først og fremmest kom i forgrunden som følge af off-road racing i slutningen af 70 ' erne. Baja 1000 produceret nogle af de mere interessante konfigurationer i første omgang når konkurrenter skulle se mere effektivt, mens den kører på begivenhedens forskellige nat stadier. Som fans begyndte at kigge på off-road racing som en mere betydelig sport selskaber såsom Jeep begyndte at udnytte deres "race på søndag sælge på mandag" tilgang til road kørsel. Dette fører til eftermarkedet leverandører som KC begyndte at udvikle lys stativer, der kunne bruges både på banen og på vejen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com