Apexi Turbo Timer instruktioner

May 17

På en Turboladet bil er det en god ide at lade motoren køre i tomgang for en kort tid før motoren er slukket, især hvis bilen har kun kørt aggressivt. Turboer producere en masse varme og køles af motorens olieforsyning. Hvis levering af olie er pludselig lukke ned, så turbo samt olieforsyningen kan overophede, potentielt forårsager skade på turbo eller forkorte dens levetid. En Apexi turbo timer holder motoren kører i en kort periode når tændingen er slukket.

Find tænding skifte ledninger

Afbryde den negative batteri terminal til at undgå at forårsage nogen skade på det elektriske system. Find de ledninger, der går til bilens tændingslås. Dette er placeret i nærheden af eller under din ratstamme og vil normalt være skjult af en form for trim. Se din bil shop manualen for den korrekte måde at få adgang til ledningsnettet.

Wire turbo timer

Find ledningen på de ledninger, der går til konstant 12V kraft kilde på din bil. Bruge manualen til at bestemme hvilket wire, dette er. Skære wiren og splejsning i den røde ledning fra turbo timer ind i denne tråd, ved hjælp af enten en loddekolbe eller en inline stik. Find en ledning på selen, der går til en 12V tænding switched strømkilde. Dette kan være nogle typer af tilbehør som cigarettænderen. Klip denne ledning og splejsning i den grønne ledning fra turbo timeren med en loddekolbe eller en inline stik.

Ledning emergenct bremsen til at forhindre tyveri

Lokalisere ledninger, der går til parameteren nødbremse. Disse skal være placeret på bagsiden af nødbremsen håndtaget under nogle trim. Find den ledning, der aktiverer nødbremsen advarselslys. Skære wiren og splejsning i den hvide ledning fra turbo timer. Dette vil sikre, at bilen ikke kan være drevet med nødbremsen frakobles, da det vil slukke turbo timer, forhindrer bilen i at blive stjålet eller rullende væk.

Jorden turbo timer

Find en egnet jord til den sorte ledning på turbo timer. En jorden er en metal overflade, helst et sted inde i dashboardet. Jorden skal være fri for maling. Skru kablet i jorden med en rund øsken splejset til slutningen af wiren.

Montere og teste timeren

Montere turbo timeren i kraterets. Apexi-timeren er meget lille og kan monteres i en lang række steder, bruge dobbeltklæbende tape til at fastgøre den. Start motoren og slå tænding til positionen "OFF". Motoren skal bo tomgang i den forudindstillede tidsrum, som er angivet med knapper på forsiden af turbo timer.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com