Sådan installeres en tændingskontakten på en Scooter

June 19

Sådan installeres en tændingskontakten på en Scooter

Installere en ny scooter tændingskontakten kan være særlig nyttigt, hvis din gamle enhed er begyndt at vrikke rundt, eller hvis din nøgle er slidt. Derudover kommer de fleste nye parametre typisk med flere centrale kopier. Så hvis din gamle enhed er ned til den sidste nøgle, en udskiftning måske være en god idé. Den switch-out proces er ikke svært. Det kan gøres i 10-15 minutter med de rigtige værktøjer.

Instruktioner

• Henvise til kredsløbsdiagrammer og referencemanualer for din model scooter. Bekræfte, om din scooter bruger en 4-polet eller 8-polet tændingskontakten i det elektriske system. Købe den korrekte erstatning switch for din scooter fra en scooter forhandler eller dele butik.

• Brug en skruetrækker til enten at fjerne de skruer, der holder topdækslet på din scooter headset, eller at frigive pandelygte ramme for at få adgang til headsettet indersiden (det afhænger af din scooter design). Fjern de sikre skruer, og fjern forsigtigt headset top eller pandelygte ramme. Afbryd alle elektriske ledninger, og sørg for at huske hvilken farve går til hvad forbindelse.

• Find tændingskontakten ved hvor den sidder i forhold til hvor du indsætter din tændingsnøglen til at starte scooteren. Omhyggeligt afbryde de ledninger, der går til de gamle switch. Hvis du trækker alt for hårdt, måske du strip ledninger fra stikkene. Fast grab fastholde hætten på ydersiden af headsettet er knyttet til kontakten. Prøv at skrue den i hånden.

• Bruge en skruenøgle og håndklæde, hvis den fastholde fælles landbrugspolitik ikke vil skrue. Hold kontakten kroppen med anden hånden til at holde det stadig mens du tænder fælles landbrugspolitik. Trække hætten ud når det er løs. Trække tændingskontakten til interne headset hulrum og derefter trække det.

• Fjern beholde hætten fra din nye tændingskontakten og indsætte den nye switch hvor gamle var installeret. Fastgør det med de nye fastholde cap og drej den stramme. Tilslut ledninger af farve og placering til den nye switch. Henvise til dine ledningsdiagrammer hvis du glemte korrektion forbindelser.

• Tilslut hovedtelefon eller forlygte forsamlingen og sikre dem med skruer igen, ved hjælp af Phillips skruetrækker. Indsæt tændingsnøglen i den nye switch og teste at det virker ordentligt, forbinder elektriske kredsløb og derefter lade scooter motoren til at starte.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke kan huske ledninger holdning og du ikke har en handy ledningsdiagrammet, prøv at finde din model scooter ledninger på internettet.
  • Ikke stramme den sikre fælles landbrugspolitik for langt. De fleste switches er lavet af plastik, der kan fratage hvis alt strammet.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com