Traktor Trailer belysning komponenter

August 24

Alle traktor trailer belysning komponenter og krav er reguleret af den føderale Motor Vehicle Safety Standard 108 (FMVSS 108). Forordningen er administreret af USA 's Department of Transportation's (DOT) National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA). Denne forordning omfatter brug af enhver trailer på alle amerikanske offentlige veje, bortset fra pole trailere og trailer converter dollies.

Trailere er mindre end 30 fod lang bageste lys komponenter

Belysning og afspejler komponenter af alle traktor trailere er dybest set det samme. Trailere er forpligtet til at have to røde baglygter og to lyse røde bremselys bagpå så langt fra hinanden som praktisk muligt. Derudover må der to lyse røde eller lyse gule blinklys lights, enten separat eller integreret med halen/stoplys og mindst 15 tommer fra jorden (hvis muligt). Nummerpladen skal være oplyst af et hvidt lys.

Trailere mindre end 30 fod lang Side lys og reflektor komponenter

Trailere er forpligtet til at have på hver side gul markør lys påhængsmotor så langt frem som muligt, og to bageste rød markør lys påhængsmotor så langt til bageste som muligt. Trailere er også forpligtet til at have to røde symmetrisk refleksanordninger påhængsmotor bag så langt fra hinanden som praktisk muligt. Ekstra front gule refleksanordninger skal på hver side, så langt fra hinanden som muligt, vender fremad.

Trailere mere end 30 fod lang og større end 80 Inches bred bageste lys komponenter

Kravene til disse trailere er de samme som for påhængskøretøjer mindre end 30 fod lang, men med tilføjelse af gule side markør lys midway langs længden af trailer og en side markør refleksanordning.

Trailere mere end 30 fod lang og større end 80 Inches bred Side lys og reflektor komponenter

Kravene er de samme som for påhængskøretøjer mindre end 30 fod lang med følgende yderligere komponenter: bag røde side refleksanordninger ligger så langt tilbage som muligt, bageste overkroppen mærkning med et par af 300 mm lange strimler på toppen af hver bageste øverste hjørne vender bagud, bageste kofanger mærkning, der består af en kontinuerlig røde eller hvide vandrette element langs den fulde bredde vender bagud og en lavere-krop mærkning er kontinuerlig rød eller hvid på bagsiden langs den fulde bredde af traileren vender bagud. Denne reflekterende mærkning bør ligge så tæt som praktisk muligt at 375mm til 1.525 mm fra jorden og også bør omfatte mindst en halv side af traileren med brudt 300mm strimler.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com