Alternative måder at Power biler

December 3

Alternative måder at Power biler

På grund af en kombination af faktorer, herunder miljøhensyn og høje gaspriser, udvikling af alternative måder til at drive en bil bliver stadig vigtigere. Biler er traditionelt næret af jordolie. Men videnskabsfolk og ingeniører har udviklet andre strømstyring, baner vejen for alternative brændstoffer. Alternative måder at brændstof biler i fremtiden omfatter brug af elektricitet, hydraulisk hybrider og biodiesel magt.

Elektricitet

Bil selskaber og ingeniører udvikle renere, bæredygtige alternativer til petroleum-fueled biler. En af disse muligheder er elektricitet. Elbiler, også kaldet evt, bruge elektricitet gemt fra batterier. Ifølge transport Energys hjemmeside, 12 eller 24 batterier er nødvendig for at drive en elektrisk køretøj. Drevet af el-biler er også aerodynamisk. Som følge af lav luftmodstand bruges mindre energi til at drive bilen på motorvejen hastigheder. El-drevne biler er ikke de eneste køretøjer til at drage nytte af denne grønne alternativ. Store byer vælger ofte at magt busser, lys-skinner og undergrundsbaner ved hjælp af elektricitet.

Hydraulisk hybrider

Hydraulisk hybrider er en anden alternativ magt indstilling. Disse biler er i sidste ende drevet af pres og nitrogen gas. Hydraulisk hybrider bruge væske gemt i en lavtryks reservoir af pumpe det ind i en højtryks akkumulator. Denne akkumulator holder også kvælstof gas, som den sender direkte til driveshaft. Denne bevægelse giver bilen til at accelerere. En effektiv alternativ, hydraulisk hybrider fungerer bedst med lav hastighed bykørsel snarere end motorvejskørsel.

Biodiesel

En innovativ mulighed for at drive biler, biodiesel er en vedvarende brændstof til dieselmotorer. Biodiesel er afledt fra vegetabilske olier som rapsolie eller animalsk fedt. Et bæredygtigt alternativ, biodiesel-drevne biler er ugiftige og biologisk nedbrydelige. Dette alternativ søger også at reducere vores afhængighed af råolie olie og reducere CO2-udslippet. Ifølge Biodiesel.org, reducerer ved hjælp af biodiesel farligt affald produktion af 96 procent i forhold til råolie olie.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com