Sådan installeres en Spacer Lift på en Jeep

September 19

Sådan installeres en Spacer Lift på en Jeep

Jeeps er populære køretøjer at tilpasse---en yndet måde at gøre det er at løfte lastbilen. Der er utallige måder at løfte din Jeep, men en overkommelig mulighed er at installere en spacer lift. Disse er små afstandsstykker, der går mellem spole forår og rammen, så du kan få en ekstra 1-2 inches af suspension højde i processen. Denne proces tager et par timer til at udføre, men kan gøres derhjemme med blot et par basale værktøjer.

Instruktioner

Front Suspension

• Parkere Jeep på en plan overflade og løfte den op på et sæt af fire jack stande med jack, og sørg for, at alle hjulene er fra jorden. Tage hjul med dæk jern og flytte hjulene ud af arbejdsområdet.

• Afbryde nederst styr bar mount fra den forreste aksel med 3/8-inch ratchet og socket. Unbolt chok fra rammen og chassis med en tidsubegrænset skruenøgle og 3/8-inch ratchet og stik, og trække de forreste stød fra suspension. Unbolt svajer bar fra akslen med 3/8-inch ratchet og socket.

• Løft te forsiden af chassis fra jack stande med jack, indtil den front spiralfjedre pop ud af suspensionen. Trække bumpstop mount off rammen med dine hænder. Installere spacer på rammen ved at skubbe det på plads, derefter installere bumpstop mount på bunden af en spacer.

• Placer spole forår i forhjulsophæng, sænk derefter forsiden af jeepen ned så rammen kontakter suspensionen. Geninstaller de forreste stød med 3/8-inch ratchet og stik og en tidsubegrænset skruenøgle, front svaje bar links med 3/8-inch ratchet og socket og linjen track til lavere mount med 3/8-inch ratchet og socket.

• Geninstallere de forreste hjul med dæk jern og lavere forsiden af Jeep fra jack stande med jack.

Bageste Suspension

• Unbolt chok fra rammen og aksel med 3/8-inch ratchet og stik og en tidsubegrænset skruenøgle. Unbolt spor bar fra den lavere mount på akslen med 3/8-inch ratchet og socket.

• Løft op bagsiden af Jeep's chassis med jack indtil spole foråret kommer ud af suspensionen. Trække bumpstop mount ud øverste foråret kopper med dine hænder, så installere spacer i den øverste spring cup. Installere bumpstop ind i hullet i midten af en spacer.

• Geninstallere springs i suspension, sænk derefter chassiset så rammen kan bosætte sig på fjedre. Geninstallere stød til chassis og aksel med 3/8-inch ratchet og stik og en tidsubegrænset skruenøgle og derefter geninstallere track baren aksel med 3/8-inch ratchet og socket.

• Installere de bageste hjul med dæk jern og derefter sænke Jeep fra jack stande med jack.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com