Interphone instruktioner

August 9

Interphone instruktioner

Samtaleanlæg er et Bluetooth headset produceret af cellulære linje til brug på motorcykel og cykel hjelme. Det er designet til både Bluetooth-forbindelse til din mobiltelefon og som en intercom mellem andre Interphones op til 150 uhindret meter væk. Funktionen design til at drive samtaleanlæg er ekstremt brugervenligt.

Instruktioner

Parringen med en Bluetooth-telefon

• Slukke samtaleanlæg. Hvis LED-lys er belyst, er enheden på. Hold knappen "multi-funktion" - den store runde knap på siden af enheden--for cirka fem sekunder. Enheden vil gøre en serie af lyde. Slip knappen på den tredje lyd. Det vil slukke efter en serie af LED lys inddækninger.

• Klar samtaleanlæg til parring. Med samtaleanlæg off hold ned knappen "multi-funktion" for omkring fem sekunder. Dette vil medføre at enheden udsender to lyde. Lad knappen gå under den anden lyd. LED-lys bør begynde at blinke fra rød til blå.

• Aktiver din celle telefonens Bluetooth-funktion. Gå ind i telefonens Bluetooth-menu og tænde den. Den nøjagtige fremgangsmåde varierer afhængigt af mobiltelefonen. At finde ud af at gøre dette, skal du kontakte din telefons instruktionsbog.

• Vælge enheden fra din mobiltelefon. Når Bluetooth-funktionen er aktiveret på telefonen, vil det starte en søgning efter en nærliggende tilgængelige Bluetooth-enheder. Vælg "STMOTO."

• Indtast adgangskoden. Når telefonen beder om en adgangskode kan du angive, "0000." Dermed vil forbinde de to enheder, så længe de bliver drevet på og inden for rækkevidde af hinanden.

• Besvare et opkald. Simpelthen at sige noget, som "Hello" i de første 10 sekunder af et indgående opkald vil automatisk besvarer et opkald. Siger intet vil afvise opkaldet.

Synkronisering med en anden samtaleanlæg

• Klar Interphones til parring. Med hver Interphone ud, hold ned knappen "multi-funktion" for omkring fem sekunder. Dette vil forårsage enheder til at udlede to lyde. Under den anden lyd, lad knappen gå; LED-lys bør begynde at blinke fra rød til blå.

• Synkronisere en af enhederne. På én enhed (det ikke gør noget som) nede den "Volume +" knappen placeret øverst på siden af enheden, i omkring fem sekunder. Du vil høre fire bip, hvorefter LED og enheden vil slukke. Slip knappen. Vende tilbage på enheden.

• Synkroniser anden enheden. På anden enheden, skal du holde nede "Lydstyrken--", beliggende på den nederste side af enheden, i omkring fem sekunder. Du vil igen høre fire bip, hvorefter lysdioder på den første enhed vil slukke. Vende tilbage på den første enhed til at fuldføre den synkronisering oparbejde.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com