Tegn på tænding Coil fiasko

March 28

Tegn på tænding Coil fiasko

En bil tændspolen giver en gnist til sin motor tændrør. Det er hovedsageligt en lille transformer, der omdanner energi fra brændstofforbrænding i en høj spænding form, der er brugbart for tændrør. Ældre køretøjer har typisk en enkelt tændspolen, mens nyere køretøjer typisk levere hver tændrøret med sin egen individuelle coil. Hvis en spole mislykkes på grund af overophedning eller fysiske brud, så det vil forårsage forringet ydeevne i nyere køretøjer og vil bevirke, at motoren skal stoppes helt i ældre single-coil køretøjer.

Motoren stopper kører

Hvis du har en ældre køretøj, der besidder kun en enkelt tændspole, så der er kun ét symptom forbundet med tænding coil fiasko. Når tænding coil mislykkes vil det være umuligt at give energi til din motor tændrør og bilen vil ophøre med at køre. Hvis din bil stopper kører helt kan du konsultere din bils brugervejledning for at afgøre, om det er en single-tændspole bil; Hvis det er en nyere bil med flere tændspoler er derefter din samlede motorfejl at være forårsaget af et andet problem.

Nedsat Gas kilometertal

Hvis du ejer en nyere bil med flere tændspoler og en af dine tændspoler mislykkes, skal du forvente at observere en samlet nedgang i brændstofeffektivitet. Faldet skal være langt mere subtil under forhold, hvor du kører med en langsom hastighed på hastighed og ikke fremskynde hurtigt. Under sådanne forhold motoren kører ikke på fuld kapacitet og defekt spolen vil have relativt lille effekt på ydeevne. Bilens brændstofeffektivitet vil tage en meget større hit under motorvejen kørselsforhold eller når accelererer hurtigt, siden al magt, der overføres til den defekt tændspole vil sprede og tabt fra systemet.

Formindsket magt

Nyere biler vil også opleve en mangel på strøm, når en tændspole mislykkes. Igen, denne mangel på magt vil kun være tydeligt under højtydende kørselsforhold. Det er usandsynligt, du vil se meget af en forskel i acceleration på en afslappet søndag drev gennem byen, men du vil sikkert bemærke formindsket motoreffekt, når du fremskyndelse flette på motorvejen.

Forøgede emissioner

En defekt motor spole kan også lidt øge mængden af forurening, som udsendes af dit køretøj. Disse forøgede emissioner kan skyldes ufuldstændig forbrænding, hvor en del af den energi, der er lavet af brændt brændstof er tabt fra systemet og udsendes via din udstødning. Øget emissionsniveauer kan også observeres hvis du har en delvist funktionelle tændspolen, der misfires ujævnt.

Check Engine Light

I nye køretøjer er svigt i en emission coil tilbøjelige til at udløse din bil check engine light. Hvis din coil er nedværdigende gradvist kan bilens egendiagnosesystem selv registrerer ydeevnen falder tilknyttet tænding coil problemer, før problemerne når det stadium, hvor du kan mærke nogen problemer selv.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com