Hvordan man kan skære Coil Springs at sænke en lastbil

June 29

Sænke en lastbil suspension kan have flere fordele, chef blandt dem bedre håndtering. Ved at sænke suspensionen, sænket tyngdepunktet, øge greb og lydhørhed. En lavere suspension kan også forbedrer udseendet af køretøjet, hvis der er kig ejeren vil for. Du kan enten bruge sænkning fjedre eller blot skåret de eksisterende kilder som et budget løsning. Skære springs er generelt betragtes som en mindre ønskelig metode til at sænke en bil, end hvis man køber ordentlig sænkning fjedre.

Instruktioner

• Løsne hjulmøtrikker lug. Løft køretøjet med en gulv jack, og sænk den på jack stande. Gentag processen, indtil alle fire hjørner af lastbilen understøttes på jack stande.

• Fjern de forreste fjedre. Denne procedure vil variere afhængigt af model af lastbil. Hvis lastbilen bruger MacPherson struts, spankulere og foråret forsamlingen skal være unbolted på top og bund og trækkes tilbage fra lastbilen. Et forår kompressor bruges derefter til at komprimere fjedrene, således at den møtrik og øverste spankulere hat kan fjernes.

• Fjerne de bageste fjedre. Mest bageste fjedre er nemmere at fjerne end derefter fronter. Du kan normalt, jack op aksel og differentiale og unbolt chok på toppen og bunden. Sænk forsigtigt akslen, indtil spole foråret kan trækkes tilbage fra suspension.

• Angive kilderne ved siden af hinanden på et arbejdsbord eller en flad overflade. Bestemme hvordan kan spoler fra de kilder, du vil fjerne. Start med en eller endnu færre spoler at undgå fjerner for meget materiale. Du kan altid cut off mere senere.

• Mark, hvor kilderne vil blive skåret med et stykke malertape eller en markør. Gør en tilsvarende mærke på andre foråret, at sikre, at mærkerne er på samme sted, således at fjedrene vil sidde henne ved den samme højde når geninstalleret.

• Skær begge springs med en vinkelsliber og en metal opskæring hjulet på den mark, som du har foretaget. Gentag processen for de bageste fjedre.

• Spraymaling hjul med flere lag primer. Tillad primer til tørre og derefter male dem med spraymaling. En dejlig frakke af maling med forhindre rust og korrosion og give et bedre udseende. Gøre det muligt malingen til at tørre natten over før håndtering og geninstallere fjedrene.

• Geninstaller fjedrene i den omvendt måde, at de blev fjernet. Geninstallere hjulene og sænke lastbil tilbage til jorden. Hvis suspensionen ikke er så lave, som du gerne vil have, gentage processen med at skære springs indtil den ønskede kørehøjde er opnået.

• Har din lastbil suspension justeret straks efter opskæring fjedre. Lavere springs vil ændre den suspension geometri og kan forårsage dæk slid og håndtering spørgsmål uden indstillingerne korrekt justering.

Tips & advarsler

  • Det anbefales, at en værkstedshåndbog til din specifikke lastbil udnyttes når det kommer til fjernelse og installation af fjedre, da denne procedure varierer meget afhængigt af mærke og model af lastbil.
  • Brug den rette sikkerhedsudstyr, når skære fjedre, som omfatter øre og øjne beskyttelse og heavy duty handsker.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com