Hvordan man bruger 4 hjulstræk i Geo Tracker

March 3

Hvordan man bruger 4 hjulstræk i Geo Tracker

Din Tracker kan have en automatisk eller manuel transmission, som automatisk eller manuel hub låse, hver kræver forskellige procedurer. Modeller udstyret med fire-speed automatisk eller manuel transmission anvendes overførselstilfælde Geo M41, og modeller med tre-trins automatisk transmission fik overførselstilfælde Geo M65 til at overføre magt til forhjulet hubs.

Låsning de Fornav

At låse hubs, park Tracker ved at placere gearvælgeren i "Park" for automatgear, eller "Omvendt" for manuel gearkasse. Sikre, at overførsel sag shifter i et gear--ikke i neutral--for både transmission typer. Tryk på bremsepedalen, og løft på parkering bremsehåndtaget fast. Drej tændingskontakten til "Lock" position. Frakørsel trackeren og vende de manuelle hjulet låse til positionen "Lock" klokken 2 på navet. Hvis din Tracker er udstyret med automatiske hub låse, blot standse køretøjet med hjul ligeud, skifteholdsarbejde overførsel sag gearvælgeren til firehjulede høj eller firehjulede lav, så drev langsomt fremad indtil hubs lås.

Skiftende overførselstilfælde

En lille advarsel når skiftende overførselstilfælde; Skift beslutsomt og tøv ikke med i neutral eller skift vil være barske på grund af de forskellige rotationshastigheder af gearene. Når hubs er låst, kan du skifte mellem firehjulstræk høj og tohjulede høj efter behag og ved enhver hastighed, ved hjælp af overførselstilfælde Skift løftestang, som hjulene er pegede ligeud. Men på grund af den ekstreme gear reduktion af firehjulede lav, det er ikke sikkert at flytte ind i det, når du flytter. Du skal stoppe sporingen, placere transmission i "Neutral," og derefter skifte til firehjulede lav og begynde at bevæge sig igen.

Sikring fra firehjulstræk

Modeller udstyret med manuel låsning hubs skal parkeres med overførselstilfælde flyttet til tohjulede høj. Frakørsel trackeren og drej hjulet låse til "gratis stilling," beliggende klokken 10 på navet. Hvis du har de automatisk låsning hubs, bringe sporingen til en fuld stop og holde koblingen i, hvis det er relevant, derefter flytte overførselstilfælde i tohjulede høj. Sætte transmission i gear og roll syv fødder i den modsatte retning, som du rullende når du parkerede for at handlingen kan frigøre front hjulnavene--normalt bagud.

Drivende strategi

Brug ikke firehjulstrukne på tørre asfalterede veje - det vil forårsage dæk og drivetrain skader. Firehjulede høj er nyttigt for glatte vejbaner som sne eller mudder eller til off-road applikationer. Firehjulede lav bør være forbeholdt for sikkert stigende eller faldende skarpe kvaliteter, eller i nogen off-road betingelser ved hastigheder på 35 km/h eller lavere.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com