Hvad typer af telefoner kan bruge PagePlus?

July 25

Hvad typer af telefoner kan bruge PagePlus?

Side Plus cellulære er en ambulant foretage en opringning serviceudbyder baseret i Holland, OH. Dets tjenester består udelukkende af forudbetalt mobiltelefon service i hele USA. Virksomheden tilbyder en række forskellige telefon typer til salg via sin hjemmeside; men andre telefoner kan bruges med Page Plus service.

Motorola

En række af Motorola mobiltelefoner vil arbejde med Page Plus cellulære forudbetalt mobiltelefon service. Især er Motorolas populære RAZR linjen af telefoner og den efterfølgende KRZR linje af telefoner anvendelige på netværket anvendes af selskabet. Én version af hver serie tilbydes til salg på selskabets hjemmeside fra sommeren 2011. Motorola W385 er også udbydes til salg. Teknisk, enhver Motorola telefon, der udnytter kode-division flere access (CDMA) teknologi kan bruges med Page Plus stemme mobilnetværket. Det omfatter populære serier som Droid, selvom side Plus cellulære ikke giver high-speed dataplaner at gøre mange af den Droid funktioner utilgængelige.

LG

I juni 2011 tilbyder side Plus cellulære en LG telefonen til salg på sin hjemmeside. LG enV er en clamshell-stil telefon med et fuldt tastatur, hvilket gør den ideel til brug i tekstbeskeder. Andre LG telefonen bruger CDMA band teknologi kan bruges med Page Plus cellulære forudbetalte stemme, tekst og data services. Det omfatter den LG Revolution og Genesis.

Samsung

Der er en bred vifte af Samsung mobiltelefoner, der kan udnytte Page Plus forudbetalt mobiltelefon mobilnetværket. Virksomheden tilbyder flere Samsung telefoner til salg på sin hjemmeside. SCH U340 og SCH U540 er både fornuftig clamshell-stil telefoner godt for både SMS'er og taler. SCH-U740 er et lidt højere niveau telefonen du kan bruge til at surfe og instant messaging og stemme og tekst. Teknisk set, de fleste andre CDMA-habil Samsung telefoner kan bruges med side Plus Cellular service. Dette omfatter Googles populære Nexus S Android, selvom netværket side Plus cellulær bruger ikke kan være hurtig nok til at gøre god brug af alle funktioner, at telefonen.

Andre

Mange telefoner bruger CDMA netværksteknologi kan bruges med side Plus Cellular tjenester. Selskabets egen hjemmeside udbyder til salg Kyocera S4000 og Kyocera G2Go M200. Andre populære, kompatible telefoner omfatter HTC Evo Skift, HTC Droid utrolige, Helio Ocean 2 og endda forskning i Motion's BlackBerry Pearl. Mange telefoner er købt som en del af en celle foretage en opringning serviceplan, så du bliver nødt til at køb blankt enhver out-of-netværk telefonen, og du kan være nødvendigt at sikre, at sådan en telefon er "låst", så du kan bruge det med tjenester end det, det oprindeligt var forbundet med.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com