Hvordan man bruger en Canon Powershot kamera

January 28

Hvordan man bruger en Canon Powershot kamera

Canon's Powershot point-and-shoot digitalkameraer er pakket med funktioner og høje kvalitet. Mere end 20 forskellige modeller i linjen Powershot er tilgængelige, og nogle Powershots emballere flere egenskaber end andre. Sagt, mange kontrolelementer, funktioner og egenskaber--især de vigtigste--deles på tværs af linjen Powershot. Mastering disse grundlæggende kontrol lader nogen tage høj kvalitet og professionelle billeder.

Instruktioner

Stifte bekendtskab med den Powershot funktioner.

• Med en lang række Canon kameraer sælges under navnet Powershot, har forskellige Powershots forskellige metoder til at få adgang til de samme grundlæggende funktioner. Nogle Powershot kameraer bruge en touch-screen interface; andre stadig stole på konventionelle knapper og ringer. At vide, hvordan at få adgang til de grundlæggende funktioner gør skyde med Powershot lettere og sjovere. Tilbringe noget tid med brugervejledningen, eller bare leger med den Powershot knapper, tilbyder nogle indsigt om hvad der gør kameraet arbejde.

• Hvert Canon Powershot kommer (som gør alle digitale kamera) med en "standard" Auto skyde tilstand, hvor kameraet automatisk bestemmer en korrekt eksponering, ISO og flashindstillinger for den tilsigtede billede. Nogle indstillinger, herunder flash tænd/sluk, grundlæggende ISO kontrol og makro funktioner kan justeres i denne tilstand. I kontrollerne og på skærmen menu, denne Auto standard tilstand er symboliseret med en silhuet af et kamera.

• Canon Powershot kameraer har også en modificeret bil måde at tillader brugernes hen til manuelt justere indstillinger såsom ISO, hvidbalance, flash magt og lukkertid. Ikonet for denne tilstand er det samme kamera silhuet set bruges til standard Auto mode, men med et stort "M" ved siden af. Mere erfarne brugere kan bruge denne tilstand for mere kontrol over deres Powershot, gør det muligt for dem at tage mere professionelt udseende billeder.

• En kameraets blitz har potentiale til at forbedre og ødelægge et foto. Sommetider en flash er nødvendig for på en solskinsdag til at lyse et objekt, gemmer sig i skyggen; og nogle gange en flash giver et skarpt lys til et objekt, der var smukt badet i naturlige, omgivende lys. Justere blitzen på et Powershot er let: adgang til flashstyring--betegnet ved et lyn, hvis bund er en pil peger ned--lader Powershot brugerne bestemme hvis flash bør altid brand, aldrig brand eller brand, når kameraet mener, det er OK at gøre.

• Ved hjælp af makrokontrol--angivet ved en silhuet af en tulipan på drejeknappen--muliggør en Canon Powershot mere let fokusere på et objekt, der er tæt på objektivet. Makro-mode er fantastisk til at tage billeder af blomster, detalje billeder af et objekt, eller endda tekst på en side. Omvendt, at trykke på knappen makro Mode også bringer muligheden for uendelig fokus--for objekter langt væk i fjerne (såsom bjerge)-- og vende tilbage auto fokus tilstand tilbage til "normal."

• Canon Powershots kommer med en række forprogrammerede kreative tilstande, der automatisk justerer lukkertid, hvidbalance, flash og ISO-indstillinger for scenarier, herunder indendørs parter, udendørs fyrværkeri, nighttime vistas og dage på stranden. På drejeknappen er ikonet kreative tilstande bogstaverne "SCN."

• Når de ønskede indstillinger har været ringet ind, skyde den faktiske foto. Brug den indbyggede skærm som en søgeren for at komponere billedet. Tryk udløserknappen halvvejs ned for at udløse den Powershot autofokus; Når billedet er i fokus, skal du trykke på udløserknappen resten af vejen ned for at tage billedet.


© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com