Sådan Dry bilsæder

February 24

Sådan Dry bilsæder

Hvis din bil sæder bliver gennemblødt med fugt, enten med vilje eller ved et uheld, er tiden essensen. Du skal fjerne denne fugt og tørre sæderne straks (indenfor 24 til 48 timer) for at undgå mere alvorlige problemer. For eksempel, kan fugt i din sæder forårsage mug eller uønsket lugt i bilen over tid. Selvom du har vinyl eller læder bilsæder, som ikke tillader fugt at trænge ind, er det vigtigt at tørre dem ud så hurtigt som muligt for at undgå at beskadige overfladen.

Instruktioner

• Åbne alle din bil døre at tillade kors-ventilation af luft ind og ud af bilen. Dette vil fremskynde tørreprocessen.

• Brug dit tæppe emhætte til at fjerne overskydende fugt fra sæder i bilen, hvis du har en betydelig mængde væske til at fjerne. Tryk på mundingen af emhætte fast mod polstring overflade og langsomt flytte det over sæderne til at fjerne den overskydende væske. Maskinen trækker væske ind i en tank til opbevaring, så du kan tømme det senere.

• Lå to lag papir håndklæde ark på tværs af bilsæder og trykke ned med dine fingre til at fjerne flere af fugt fra overfladen. Tillade et stykke køkkenrulle til at sidde på toppen af sæderne i omkring seks til otte timer. Fugt vil flytte opad i papirhåndklæder som sæder tør.

• Placer en motorhjelm blow-tørretumbler på autostol og lad det tørre overfladen i et par timer. Motorhjelm tørretumbler dækker et større område end en standard blow-tørretumbler og distribuerer den varme luft i hele bilen. Du skal muligvis tilslutte en forlængerledning til tørretumbleren til at nå din bils interiør.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com