Historien om elektriske Chevrolets

July 13

Historien om elektriske Chevrolets

Chevrolet Volt er indstillet til debut i December 2010. Det er ved at blive udråbt som et stort skridt i retning af grønne biler for Chevrolet, men det er ikke selskabets første rejse mod elektriske køretøjer. At forstå den sti, der har bragt Chevrolet Volt du nødt til at se tilbage og forstå Chevy EV1. Da EV1 var baseret på en tidligere General Motors konceptbil kaldet "Virkning", skal du begynde der i din forskning.

General Motors indvirkning

General Motors effekt blev først set på 1990 Los Angeles Car Show

Historien om Chevrolets engagement med elbiler begynder med moderselskabet General Motors. I 1990 viste en prototype af en ny elbil på Los Angeles Car Show. Køretøjet blev kaldt General Motors effekt og det viste hoveder på dette viser. Faktisk var der så meget positive reaktion på den virkning, at GM har besluttet at gå videre med planer om at forfølge en elbil.

EV1 er født

Chevy EV1 var et første blik på El produktion køretøjer

Seks år efter auto Vis debut af virkningen, blev Chevrolet EV1 indført. Køretøjet var en fuldt elbil, der kunne gå omkring 50 miles på en enkelt opladning. Det tog omkring 10 timer for at oplade bilen. Chevrolet tilbød dem kun for leasing og der var en "ingen køb" klausul indbygget i leasingaftalen. Mens det ikke var perfekt, var det et første skridt ind i verden af kommercielt tilgængelige elbiler.

Den anden Generation EV1

Chevrolets ingeniører og designere var at lære mange erfaringer fra EV1

Forbedringer på EV1 som produktionen fortsatte. Som et resultat, kunne den anden generation af køretøjet gå over 100 miles på et fuldt opladet batteri. General Motors' "lease kun" holdning har ikke ændret, selvom, og bilerne var kun tilgængelig i to stater (Californien og Arizona). Stadig, fik køretøjet rave anmeldelser fra disse lejerne. EV1 var at gøre et navn for sig selv og designere på General Motors lærer en masse om elbiler.

I slutningen af EV1

Mens Chevrolet EV1 var for dyrt at fortsætte bygning, transporteres dets erfaringer i dagens hybrid og elbiler

EV1 produktionen ophørte i 2003. Årsagen var meget høje produktionsomkostninger. General Motors udgivet aldrig den officielle numre, men nogle eksperter anslår, at alene i EV1 batterier kan have kostet så meget som $30.000 per bil. Alle køretøjer var vendte tilbage til General Motors og ødelagt eller ubrugeliggjort for kun visning. EV1 æra var færdig, men begreberne var ikke død. Det var bare et spørgsmål om tid før Chevrolet vil gøre en anden venture til elbiler.

Chevrolet hybrider

Hybridmotorer kombinere to typer af power systemer (normalt benzin og El) i ét system

I de efterfølgende år byggede Chevrolet tre hybrider (Malibu, Tahoe og Silverado). Mens ingen af disse var sandt elbiler, var de i det mindste delvist drevet elektrisk. Den største nyhed på Chevrolet elbil front, var dog annonceringen af kommende Chevrolet Volt, der blev gjort i 2007. Det fik masser af opmærksomhed derefter og spænding bygget efter hændelsen. Verden var klar til en ny Chevrolet vove sig ind i elektriske køretøjer.

Chevrolet Volt er fremtiden af elbiler til Chevy

Chevrolet tilsyneladende parat til at fortsætte sin søgen mod mere elbiler

Chevrolet Volt er rakke ned at blive hos forhandlere i December 2010 (selv om udgivelsen kan være begrænset til et par stater i første omgang). Køretøjet er teknisk en plug-in hybrid, snarere end fuld elbil. Det forlyder, at rejse op til 40 miles på en enkelt opladning. Efter denne afstand vil en lille benzin drevet motor sparke ind til magten bilen og oplade batteriet. Volt er blot det seneste skridt i Chevrolets El-bilrejse.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com