Paintless bule fjernelsesværktøjer

May 26

Paintless bule fjernelsesværktøjer

Dygtige auto krop teknikere fjerne buler uden forstyrrende maling med særlige værktøjer, så du sparer tid og penge. Udfører disse reparerer ikke kun tage det rigtige værktøj, men også dygtighed og tålmodighed.

Dent aftrækker

Dent pullers bruge speciel lim, der ikke vil løfte maling. Anvende en liberal beløb på en pind med en cirkulær hoved kaldet dent puller. Fast placere det i centrum af dent lige på malingen. Vedhæft et håndtag formet trækker bro til dent puller, og drej en vingemøtrik stram. Efter et par omgange bule vil affyre lige ned, og så vil hele dent puller. Polsk plet med en blød klud til at fjerne enhver plet fra limen.

Lirke barer

Lirke barer pop buler hvor metallet er bøjede sig i. En tekniker vil bruge enten Jørgensen-kroge, Z-barer eller flade stænger på en bule, afhængigt af placeringen. Lirke barer bruges alle af forsigtigt pressionsmiddel til den bøjet del af dent, arbejder metal indtil det springer tilbage på plads. De fleste pry barer har flade hoveder, men J-kroge har påpeget hoveder til at skære ind i stramme pletter, når man går ned glasset af et køretøj.

Auto krop sugekopper

Sugekopper til auto krop er placeret over bule og primet som en husstand stemplet. Kommer med enten et håndtag greb eller et dias hammer, er sugekopper omhyggeligt pumpes indtil bule popper gratis. Brug disse med forsigtighed; for meget pres kan forårsage en større bule eller fjerne nogle maling, hvis de anvendes forkert.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com