Sådan gendannes en 1967 Mustang cabriolet

July 31

Over 44.000 Mustang cabriolet blev bygget i 1967 modelår. Nye styling og en større motor kom ud i løbet af denne modelår. 390 ci big block motor tilladt Mustang til at konkurrere mod den nye Chevrolet Camaro. Kroppen var 2 ½ inches bredere og to inches længere for regnskabsåret 1967 model. Instrumentbrættet var nyindrettede med Well-Spread, runde instrumenter. 1967 Mustang Cabriolet er et populært middel til restaurering, som dele er tilgængelige online gennem en række forskellige kilder.

Instruktioner

Sådan gendannes krop og Top

• Sætte Mustang på en lift og inspicere undervognen. Mustang er modtagelige for rust og en svampet undervogn betyder, at din bil har brug for omfattende metalarbejder reparation. Vælg en del af kroppen til at begynde at arbejde. Adskil afsnit, fotografere hvert trin for senere reference. Placere alle små dele i en container og mærke beholder til senere reference, når de lægger afsnittet tilbage sammen.

• Fjerne alle maling for at udsætte den nøgne metal. Fjerne alle rust og reparere eventuelle skader eller erstatte metal efter behov. Kontroller alle dele, der udskiftes er specifikke for 1967 modelår. Gul weather-stripping til døre og bagagerum er et eksempel hvor farver vil afvige modelår.

• Saml den valgte del af kroppen og flytte til næste afsnit. Gentag alle trin for at gendanne hver sektion, indtil hele kroppen er blevet strippet og repareret.

Gendannelse af motor og interiør

• Start motoren og afgøre hvad dele skal repareres eller udskiftes. Foretage reparationer efter behov. 1967 mustangs var det første år at bruge de større motor, så dele skal være specifik for den store blok.

• Inspicere toppen af Mustang for skader. Afgøre, om toppen skal udskiftes helt eller kan repareres. Erstatte tæppet med "bagruden" eller den øverste hovedafsnittet, efter behov. Kontrollere alle dele bruges til at hæve og sænke det øverste arbejde. Erstatte eller reparere efter behov.

• Inspicere indre af Mustang for skader på pladserne, instrumenter eller andre udsatte overflader. Erstatte eller reparere efter behov. Vælg en af de syv farver, passende til 1967 modelår at gøre genoprettelsen så nøjagtige som muligt. Ren det hele indre når du er færdig.

• Vælg en af de 19 udvendige farver, der anvendes i 1967 modelår. Male facade i et velventileret sted og bruge alle sikkerhedsudstyr kræves.

Tips & advarsler

  • Moderne maling indeholder mange skadelige kemikalier og bør anvendes af en professionel.

© 2021 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com