Hvordan man laver Surround Sound Wireless

December 17

Omdanne dine surround sound-højttalere til trådløse højttalere, der kan placeres næsten hvor som helst vil kræve en trådløs højttaler kit tilgængelig på de fleste store elektronikforretninger og gennem online-forhandlere. Priserne for en konvertering kit starter ved omkring $100 og klatre så højt som du er villig til at bruge. Uanset hvad du køber, Sørg for, at hardwaren er vurderet forenelige med dine højttalere. Følg disse tips til at komme i gang.

Instruktioner

Trinene

• Køb en trådløs højttaler konvertering kit nominel impedans værdier af dine højttalere. Hvis dine højttalere er arated i 8 ohm, for eksempel, og den trådløse kit kan håndtere højttalere med 4-16 Ohm impedans værdier, vil du være fint.De fleste kits kommer med det nødvendige til at konvertere et par højttalere til trådløse udstyr. Hvis du ønsker at konvertere mere end et par, skal du yderligere kits.

• Placere trådløse senderen fra din kit bag forstærkeren audio-video og Tilslut højttalerkablerne fra forstærker udgange til de tilsvarende stik på senderen. Korte længder af højttalerledningen fra forstærkeren til senderen fungerer bedst.

• Tilslut din surround-højttalere til modtager enheden, der fulgte med din trådløse kit ved hjælp af korte stykker af højttalerkabel. Følg den sædvanlige forbindelser--rød ledning for positive, sølv wire til negative.

• Tilslut alt udstyr til en strømkilde og skifte dem.

• Placer din surround-højttalere, der er knyttet til de trådløse modtagere i din foretrukne placering. De fleste trådløse systemer fungerer bedst, når der ikke er nogen fysiske forhindringer, såsom en væg, til den radiosignal, som sender oplysninger til din surround-højttaler.

• Test din opsætning ved afspilning af en DVD eller en lyd-CD og justere kontrolelementerne volumen og forsinkelse på forstærkeren.

Tips & advarsler

  • Holde en klar sigtelinie mellem senderen og modtageren opnår de bedste resultater.
  • Afhængigt af kvaliteten og prisen på trådløs højttaler kit, kan du bemærke nogle formindsket lydkvalitet på grund af radiotransmission finder sted af et højttalerkabel med en dedikeret forbindelse mellem forstærker og højttaler.

© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com