Hvordan man skriver iPhone applikationer

May 30

Hvordan man skriver iPhone applikationer

De fleste mennesker har en ide om noget, de ønsker deres Æble iPhone kunne gøre. Med iPhone SDK og iPhone Developer Program, kan mennesker skabe et program til at gøre deres iPhone gøre hvad de vil have det til. Når du har en idé, og med den hjælp og opmuntring af dine venner, er det muligt for enhver at designe en iPhone app, som folk rundt om i verden kan downloade og bruge på deres egen personlige iPhones.

Instruktioner

• Beskrive din idé. Før du kan nogensinde komme i gang med et projekt, har brug for du både definere hvad det færdige produkt vil ligne, og hvordan du får fra udgangspunktet til det færdige produkt. Tag masser af tid til at tænke over de ting, du vil medtage i din app, og altid holde en pen og papir med dig til at skrive ned flere ideer. Når du har din endelige produkt med succes afbilledet, finde ud af de nødvendige skridt til at få fra idéen til det færdige produkt, og skrive dem alle ned.

• Beg det til dine venner. Dine venner kan være en stor kilde til ideer, og kan også hjælpe dig med at undgå potentielle faldgruber. Beg det til dine venner og sørg for, at de bare ikke klappe dig på ryggen. Du skal vide, hvis nogle eller alle af det er en dårlig idé, eller hvis der er noget du gik glip af på din checkliste. Dine venner kan også være en stor kilde til yderligere ideer og inspiration.

• Design app med iPhone SDK. Hvis du ikke har en Mac, skal du få en. Tilmeld dig iPhone Developer Program og downloade iPhone SDK fra Apples websted. Bruge de værktøjer, til at begynde opførelsen af din ansøgning.

• Fremlægge det til dine venner. Når du har en fungerende model, skal du gå tilbage til dine venner til at se hvad de mener. Spørg deres mening om alt fra hvordan det ser ud til hvordan det virker. Få deres råd om forbedringer, der kan gøres eller ting de mener skal tilføjes.

• Foretage de nødvendige ændringer, der skal foretages til din ansøgning og indsende det til App Store til godkendelse. Husk på, at App Store kan tage et stykke tid at komme tilbage til dig, og din ansøgning kan ikke accepteres. Hvis ikke, er du velkommen til at fortsætte med at lave forbedringer, og prøv igen.


© 2020 iamgreatindian.com | Kontakt os: webmaster# iamgreatindian.com